![]() |
12.27.2007 - sıkıldım artık düşlerden
sıkıldım artık düşlerden yazasım gelmiyor oysa bugün ama yazmalısın diyor bir yanım görmeliler seni anlamayanlar anlamaz zaten anlıyorlarmış gibi düşün der bana düşlerim gözlerini kapader düşlerim beklesende sus konuşmak istesende sus anlatmak istesende sus der bana düşlerim çünkü o görmedi o duymadı o anlamadı seni düşlerin senden uzakta bi yerde düşlerine tecavüz ettiler der birisi ettilermi gerçekten kirlettiler mi düşlerimi oysa temizlerdi onlar mutluydular kavuşmak isterlerdi sevdiklerine bu gözyaşlarıda ne öyle yoksa yoksa ağlıyormu düşlerim neden ağlıyorlar ki onlar mutlu olacaklardı hani düşlerim gülecekti hani ama ağlıyorlar neden neden peki düşlerim neden kirlendiniz neden ağlıyorsunuz umutlarınız nerede hayalleriniz kim kirletti sizi ruhunuza kim işledi böyle yoksa hala seviyormusunuz acı cekiyorsunuz değilmi düşlerim kirlendiniz kirlettiler mi sizi oysa bi kahvaltıda bi öpücükle başlamak istediniz güne yatarken bi yastıkta iki kişi istediniz sevilmek sevmek bi yana anlaşılmak istediniz sevginizin büyüklüğü görülsün istediniz konuştukca konuştunuz konuştukca konuştunuz düşlerim susamadınız ve kirlendiniz bakın neden peki ağlıyorsunuz anlamıyorlar sizi değilmi anlamazlar zaten anlayamazlar siz seviyorsunuz çünkü artık sevgi nedir bilmiyor kimse onlara acıyorum oysa sevgisizlikteki ruhlarına bu akdar katı olmalarına benciliyetlerine acıyorum ağlamayın düşlerim ağlamayın siz yalnızlığımla bana emanetsiniz... |
12.30.2007 - hayal....
gözlerinde görülmemiş bir ışıltı sözlerinde dile gelmemiş yaşanmışlıklar ağır adımlar bol taşlı yollar gidilen takip edilen bir çizgi üstüne basılıp karartılmış bir yürek bir kalp yolculuğun yorgunlukları dinlenilmeden geçen seneler gözlerindeki keder üzüntülü sözler değil artık parıltılı gözler gözlerinde hayat var ay ışığının yansıması aydınlarıyor yolları mutluluğun... |
12.30.2007 - ulaşamadım ben.
yitirilmemiş gibiydi oysa gitmemiş gibiydi bir ben içimde gezen gemi atamadı demirini bu limana ayak basamadı bir adam var keşfedilmemiş uzaklarda benden uzakta yolu fırtınalı bol kayalıklı ulaşamadığım bir ben ben ulaşamadım... |
12.30.2007 - yolcu
yorgun gördüm seni yolcu dinlenilmeden yapılmış yolculuğun dur yolcu bir han bul dinlen gidemezsin daha fazla yitip tükendin zamanla dur yolcu yürüme gitme ölüme dur |
1.10.2008 - neden:(:(
daha ne akdar görmezden geleceksin görsende neden susmaya devam ediyorsun neden böylesin ki anlamıyorum seni uzağım senden kaybettin beni kaybeden sen oldun... |
1.30.2008 - mum tütsü sigur ros
ağlıyorum nedensiz yere çırpınışlarım boşlukta adımlar az bir ışık az birısı kuytulardaki sona kalmış umut ______________________________ camın buğusuna yazı yazamadım kirliydi çamurdu oldukça temizlenmedi izlerin arasında yazdığım gözükmedi kirlere karıştı _______________________________ gözlerimi her kapadığımda hep aynı görüntü hayalimdeki sahne gözler önünde kumsal ben koşuyorum hafif rüzgar veyağan yağmur sonra kendimi bir köşe başında uyuklamış buluyorum doğruluyorum her yanım tutulmuş yanımdan insanlar geciyor üstüm ıpıslşak paspal bir halde ayağa kalkıp yürüyorum yüreğimdekilerin ağırlı ve yıkıntım adımattıkca biraz daha yere batıyorum kücücük kaldım oysaki acılarım benim kocaman ______________________________ uzun süre kapattım gözlerimi açmak istemeden ama açmak zorunda kaldım yine açtığım yer kaldığım pislikolsada gözlerim tamamen kapanı vermedi bi kere ____________________________ bir resim yapmak istedim boyalarımı çaldım resme renk kattım mutluluğu yansıtsın diye cıvıl cıvıl olsun diye neşe kattım biraz biraz hayal biraz mutluluk kattım resmim bittiğinde umutsuzluğu yansıtıyordu bütün renklerim karanlığına hapsolmuştu ___________________________________ bir yolda ilerliyorum, ağaçlıklı bir yol patika , kelebekler ucusuo güneş yaprakların arasından gösterio kendini ağır adımlarla yürüyorum bir cocuk oldum şimdi güle oynaya böceklerle konusa oynaya yürüyorum birden büyüdüm aynı yoldayım hala tedirginim korku salıyor üzerime duygular aynı yoldayım bu sefer yürüyemiyorum sadece yol vargözlerim görüyor ben yokum şimdi yol siliniyor gözlerimden ben varım sadece gözlerimi acıyorum başladığım noktadayım hayatın sonunda ___________________________________ acıların ön plana cıkmasından yoruldum ne kadar cok duygum var oysaki eğilmiş toplayamadığım bi sürü duygum o kadar kücüklerki tatmama bile izin yok az kıyısından hissettiklerim var sadece hep acılar hep göz yaşı şimdi ağlayamıyorumda acılar baskın ben benden gecmiş halde ben bensiz göz yaşlarım bensiz _______________________________ uyumak istemiyorumartık gözlerimi kapamakta bir tavana bakmak yansımanı görmeden bir sana bakmam bir tavana bakmak senin hayalin tavana şekil verirken ben bana bakamaz haldeyim ___________________________________ |
1.23.2008 - gözlerimi kapadım
ellerimi açtım kapaklandım yere, kapadım gözlerimi baktım gökyüzüne , adım attım gidilmemiş bir yola, arkamdaki gözler götürdü bilinmeyen yolun sonuna... |
1.23.2008 - ayaklarım
ayaklarım bilinçsizce gidişlerden vazgeçin, doğru ama dürüst gidin.... |
1.23.2008 - çizgi
bir çizgi gözlerimle çizdiğim, sonu gözükmeden uzuyor gittikçe gidiyor, ilerde başka çizgilere bölünüyor,gözlerimi kapatıyorum sonra, açmamak için |
1.23.2008 - kalbimi kapadım
şapkamı taktım başıma soğuktan korusun diye kulaklarımı... eldivenlerimi giydim üşümesin diye ellerim.....kalbimi kapadım girip üzmesin beni kimse diye.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:35 . |