![]() |
Ruzgar nereye eserse Gizem..:2:
Oyyle deli gibi Esme başım dönüyor.. Hasretini verme baharın yerine.. Oyle arada bir bakma içim gidiyor.. Gözyaşımı derme gülümün yerine.. Olüm ol da düş peşime.. Ecel ol da al başımı.. Eriyor içim yanıyor giderek.. Yine de dayanamam sana ben.. |
komikkk sato nolcakk
|
cok severim bu sarkıyı =)
|
MiriLdanmama nedende Sen oldun ki..
|
=)
|
Şahdamarımı Keseyim Ey Gönlümün Masum Kumrusu.. Ey Ege Denizim.. Ey Menderes Nehrim.. Ey Madran Dağım.. Ey Pamuk Ovalarım.. Ey Zeytin Ormanlarım.. Ey Meltem Yelim.. Ve Yağmurun Bereketi.. Ve Ateşin lezzeti.. Ve Küfrün Kokusu.. Ve Inancın Nuru.. Meçhulde Yokluk Hissediyorum.. Çok Ama çok Korkuyorum.. Kollarına Al, Sana Sığınan Nefsimi.. Mevsim Yaz..Donuyorum Sanki Ört.. Saçlarınla ısıt Nazik Iliklerimi Ört , şefkatinle ısıt Narin Duygularımı Efe Efsaneleri anlat.. Hayallerimi Kaynat.. Yöresel bir Türkü çal Bağlamanla Heycanlandır.. Yüreğimi Kabart Nağmelere Karışan Bakışlarınla Bağla Elimi Kolumu Yanıma Uzan.. Kasideler Oku Ferahlat Ruhumu.. Cesedim Günah Yüklü Dualar üfle.. Kov Kara Cinlerimi .. Memleket Arıyorum Bildim Bileli Kendimi Merak Ediyorum.. Havasını.. Suyunu.. Kızını.. Şiirini.. Görmedim..Hissediyorum Canı Gönülden Ozlüyorum Kendisini Bir ilahi Esmer Kadın Kirpiği Arıyorum Mağaramın Duvarına Aşkı çizecek.. Güneşi silecek Güneşi çizecek.. Aşkı silecek Bir Kadın Dudağı Arıyorum.. Büsbütün Erkekliğimi İnfilâk Ettirecek Bütün Uzuvlarımda İnkîlap Yaptıracak Bir Kadın Sevgisi Arıyorum.. Beni Birden bire Mahvedecek Saçımdan Tırnağıma kadar Beni Kesip Biçecek Güneşin Haddine kadar Beni ***ürüp.. Atacak Beni Taş Devrimden kalma Tozlarımdan Temizleyecek.. Beni Yalnız Zamanlarımda hep Boğacak.. Hayatımda Kızıl Kıyamet Koparacak Beni Kıymet biçilmez Mücevher kılacak Ey.. Gözümün Nuru ! Ey.. Köküm ! Ey..Gövdem ! Ey..Goncam ! Ey.. Filizim Benim ! Kayısı Kokusundan Köprü Uzat Bana.. Oyalı Yazma Olayım.. Bağla Bayrak gibi Dalgalı Saçlarına Ve unut.. çözmeyi Onu ! Bütün ömrün boyu İçimde duyayım O Aşkının Gürültüsünü Zelzele gibi O Korkunç uğultusunu Yak..! Yık..! Yut..! Ürküt..! Dağıt..! Varlığımın özünü.. Ey güzel Hüzün dolu Anılarım Ey Ruhum.. Ey Hayatım Benim.. Ey Aşkım.. Ey Kadınım Benim.. Senin Uğruna Bıraktım Nice çiçek gibi Kadınları.. Terkettim Dünya Servetlerini Daha da Arttır hasretini.. Yırtıp Atayım Şimdi Kimliğimi.. Deliliğe Teslim edeyim Aciz Kimsesiz Benliğimi.. Evvel Bileklerimi Keseyim Sonra Sahdamarımı...!! |
Gune gozLerimi yumma vakti..Iyi geceLer
|
ii geceler yasemin..
|
Alıntı:
Sanada tatLi uykuLar.. yat uyu hemen iyiLes. :72: |
sen nerden biliyon yaw..:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:29 . |