![]() |
EMEK VER, KULAK VER, BİLGİ VER, BORÇ VER; AMA BOS VERME!
İYİYİ ARA, GÜZELİ ARA, DOĞRUYU ARA; AMA KUSUR ARAMA! La Edri |
"Mucize gerçekçi birinde hiç kaygı uyandırmaz. Gerçekçide inanç uyandıran mucize değildir. Gerçekçi, dinsizlik yolunu tutmuşsa bir mucize görse bile kendinde buna inanmamasını sağlayacak güç ve yeteneği bulur. Mucize inkâr edilemez halde bile olsa boyun eğmez; duygularına sırt çevirir. Kabule yanaştığı takdirde bunu mucize saymaz, şimdiye kadar bilmediği doğal olan biçiminde yorumlar. Gerçekçinin inancı mucizeden doğmaz; inanç mucizeyi doğurur."Dostoyevski
|
Bir insanın gerçek değeri, her şeyden önce, kendinden kurtulmayı, ne ölçüde ve ne yolda başardığına bakılarak anlaşılır.
Albert Einstein |
...Büyük bir derdin olduğunda rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var' deme; derdine dönüp "BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR" de..
HALİD BİN VELİD |
Yaşamak bir ortamın çaresiz tutsağı olmaktan kurtulmaya çalışmaktır.
Şarkısı Beyaz / Yılmaz Odabaşı |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
sende sadece matemetiğe değer wer
|
dikkat et o kurt sen olmayasındır
|
Alıntı:
|
BİLMECE
Göğün tepesinden düşen güneş dalgaları, çevremizdeki kırda sıçrayıp duruyor kırasıya. gürültü patırtı karşısında susuyor her şey. Karşıda Luberon Dağı soluk almadan dinlediğim bir donmuş sessizlik yığını sanki. Kulak kabartıyorum : Uzaktan gelenler var bana doğru; gözle göremediğim dostlar.... Albert Camus |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:27 . |