![]() |
Hoş geldin aramıza, Ayrıca sayfan hayırlı olsun...
|
senacım öncelikle kucak dolusu günaydınlar sayfanı bnde yeni farkettim
sayfan hayırlı olsun umarım en güzel mutlu neşeli burda paylaşırsın herşey gönlünce olsun prensesim :64::64::64::64: |
Alıntı:
|
--------------------------------------------------------------------------------
sayfamı ziyerete gelen herkese çok teşekkür ederim.... |
Alıntı:
|
sayfan hayırlı olsun sena biraz geç oldu ma :)
|
çok teşekkür ederim ziyaretin için....Geldin ya önemli olan o!!!
|
selam senacım nasılsın çayın var mı
arkadaşım sana şiir yazıyorum umarım beğenirsin BANA ANLAT Bana anlat,içindeki duyguları hem sevinçleri hem acıları anlat ki hayatın gölgesinden kurtulayım temize çekeyim bir bir anıları bana anlat yalnızlığı,boşluğu,çaresizliği anlat ki seni bende göreyim ve sevdana olan bağlılığımla dağlanmış yarana merhem süreyim anlat korkma ben hep burdayım anlat ki muhannetten medet umayım tek ihtiyacım tatlı bir seda anlat ki saadeti bende bulayım.. |
saol tuğbacım şiirin için çayım var tabi olmaz olurmu?Sen herzaman buyur gelll...
|
Ellerine sağlık kankam kişisel sayfan hayırlı olsun...! :) :D :1::4::2:
"seni anlatmak değil seni yaşamak wardı.." -------------------------------------------------------------------------------- seni anlatır geceler bana yaralıyım senin akşamlarında seni anlatmak değil yaşamak vardı yaşlanmak vardı teninin kokusunda sabahlara ulaşmak vardı ama nafile yalancı baharlar eser gider seni alır bilinmez rüzgarlar anlamadın anltamadım yalanci mavileri sessizlik çöktü içine şimdi bensizlik nedir bilemezsin beni hic yaşamadınki bu şehrin acılarini ekledim şimdi gecelerin karanlıklarına katık yaptım bir yudumda çektim içime içim yanıyor sessizliğine acılarına bırak ben çekeyim senin yerine bırak ben yanayım cehennem ateşlerinde içim acıyor acılarına Ama nafile yalancı maviler sarmis seni geri dönüşü olmayan bir yoldasın arkana bakma bakma karanlık var burada senin olmadım hiçbir zaman senin istediğini bulamadım gecenin karanlıklarında tüm acılara baktım bulamadım seni senin acın sensin ben SENİ BULAMADIM yada sen kaçtın benden....... şimdi sus gecelerin senin olsun ıslak yanaklarindan akan yaşlar ben değil tutunacağın dal bende saklı kalsın yüreğindeki acılar büyüdüğü zaman haydi gidelim buralardan dediği zaman bana yürüsün ayakların senin için buradayım ölüm beni alana kadar beklerim nefesini nefesimde şimdi sus ve acını yaşa yüreğin küserse sana beni ara bırak güldürürüm seni gözlerin kararırsa bıkarsa yaşamaktan beni ara sana yaşama sevincimi veririm sana ben yalanları değil tüm hayatimi veririmmm... Seni anlamak seni yaşamak seni bilmek...... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:55 . |