![]() |
YALÇIN ÇAKIR: Sizin eşinizden şikayetiniz ne hanımefendi?...
STÜDYODAKİ KADIN: Yalçın Bey; bu adam psikopat... Bana “seni öldürüp, kesip, üç torbaya koyup, balkonda güneşe sereceğim” diyor... YALÇIN ÇAKIR: A-aa... Dedin mi öyle bir şey gerçekten?... STÜDYODAKİ ADAM: Balkonda demedim Yalçın Bey... |
:89:
|
(...KANAL D -
Haber Bilteni) MUHABİR: Nereye gidiyorsunuz efendim?... VATANDAŞ: İzmir’e... MUHABİR: Bilet bulabildiniz mi?... VATANDAŞ: Ben bu otobüsün kaptanıyım... |
:2:
|
(...FLASH TV - Acı Umut)
STÜDYODAKİ KADIN: Baksana Yalçın Bey; bu adam yüzümü ne hale getirdi... YALÇIN ÇAKIR: Bu kadını sen mi dövdün kardeşim?... STÜDYODAKİ ADAM: Ben dövmedim Yalçın Abi... Bu kadın sinirlenince kendini sağa sola çarpıyor... Yere düşerken benim elime çarpıyor... |
:89:
|
(...FLASH / Acı Umut)
TELEFONDAKİ ADAM: Sizin yüzünüzden karım benden iyice soğuyor... YALÇIN ÇAKIR: Bizimle ne alakası var beyefendi?... TELEFONDAKİ ADAM: Bana öyle beyefendi falan diye konuşma... Efendi ol biraz... |
(...SHOW TV - Magazin)
MUHABİR: Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsunuz... Hakan Ural: Zaten iki çocuğum var... |
(...FLASH - Acı Umut)
STÜDYO KONUĞU: Benim babam karaktersiz bir adam Yalçın Bey!.. YALÇIN ÇAKIR: Baban ahlaksız bir insan olabilir... Ama bu sana karaktersiz deme hakkı vermez... Hemen özür dile... |
(...FOX TV - Su Gibi)
SONGÜL KARLI: Tek tek konuşalım. Çünkü hiçbir şey anlaşılmıyor... UĞUR ARSLAN: Sevgili adaylar; tek tek konuşursanız, çok daha iyi kavga edersiniz... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:58 . |