![]() |
nurettin rençber- aşk sana benzer
bir gün çıkıp gel uzak yollardan
benim can yaramı sarmak için çünkü bir nefeski aşk sana benzer gökte parlayan ay kahde incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer poyraz bir aşk içinde yandım çok zaman söyle koca bir hayat nasıl geçer senle geçen her ömür sana benzer şimdi bu hayat nasıl geçer sensiz geçen her ömür küle benzer, gökte parlayan kahde incinen söz çölde,ışıldayan su sana benzer |
aramıza hoşgeldin.. ;)
|
hoş buldukkkkkk sende eskilerdensin sanırım
|
yardım istiyorum video nasıl ekliyicem
biri anlatırsa çok sevirim anlatılmış ama olmuyor bende |
VAZGEÇTİM Sezen AKSU Vaz geçtim gözlerinden,vaz geçtim sözlerinden bir ahh de yeter.. Sessizce kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter... Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ahh bu koku bu ten bu dokunuş Ahh bu delilik sar sar bedenimi Yok olmak zamanıdır şimdi... |
Alıntı:
bunların ekleyebilmen için Yardım bölümünden bakabilirsin. Nereyi yapamadıysan oraya yardımcı olayım iyi forumlar.. |
Belki seversin diye bir şiir paylaşayım istedim kişisel sayfanda:
BİR DAMLACIK Duru bir yeşildi ortalık Akşam güneşi kırılmış bir mızrak boyu Ve çocuk sesleriyle iniyordu ışık, Ağlarda sanki dargın bir kılınç balığı Pullarını döküyor üstüme Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir Belki de anmak için bi damlacık bir sessizliği Can YÜCEL |
beğenmek ne demek çok sağol şiir için Arkeolog :64:
bu arada hoş geldin |
Hoşbulduk. Şiiri beğenmene sevindim.
|
Hoşbulduk. Şiiri beğenmene sevindim.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:37 . |