![]() |
Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım...
Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... |
iclal aydının şiiridir yav..çok seviomm..saol hikmet...:D
|
bi resmim eksikti onu da attım sayfama...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hİkmet Bİ Ara GÖnder Resmİnİ Orjİnal Bİrseyler Yapayim Hem Hatira Olur :)
|
ne yani bu orjinal deel mi
|
İnce Cam Kırıkları Üzerindedir Kalbin
Gözlerin gökyüzüne ihanet ediyorsa Hâlâ nazlı kuğular kuşatmışsa aklını Belli ki bir kelebek bekliyor avuçların Bırak bir bedestene gizlini ve saklını Bir kelebek bekliyor parmak uçlarında aşk Bahar şimdi şahmeran tozudur; savrulacak Su yüzünü sonsuz bir hicrana çevirince Umutların yeniden ve sessiz kırılacak İnce cam kırıkları üzerindedir kalbin Kan sızıyor ruhundan ömrünün taşlarına Gül kurusu ân bile kalmasın sadağından Atlasını kirleten melâl ayyaşlarına Neden kaçıyor artık bilmiyorsun ülkenden Kanatları yalnızlık burcuna yükselecek Vuslat ah ü zârını bir gün duyunca senden Belki konar göğsüne bu muazzam kelebek Nurullah Genç |
çook beğendim bu şiirii..koyayım buraya dedim...:85:
|
teşekkürle helin güszel şiirmiş...
|
bişi deil..ne demek..:D
|
pişt :11: burda ne var ne yok :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:41 . |