![]() |
İllaki istiyorsan sevgimizin derecesini iyi dinle o zaman beni
Benim aşkım bir okyanus; Seninse ; Elini suya batırdığında, parmağının ucundan süzülüp düşen su damlasıydı… çok güzel çok anlamlı bi yazı bu yaa...çok teşekkür ederimm cnmm....:) :D |
|
Ablam aşktan öldü Herşey filmlerdeki gibi oldu Bir hazan yaprağı düşerken Pencereye bakarak Son nefesini verdi mucize Sevgililer buluşamadı Hayat o'rda o kıyıda Masalın berisinde kaldı Hiç yara almadan Aynadan geçemezsin Geçemezsin aynadan Hiç yara almadan |
Ah gözlerine göz değmiş belli Dudaklarında günah tadı var Suçluluk kokusu sinmiş tenine Ben yine aynı hep affedici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici İnsafa gel bir bak şu garibe Gafletinden uyan eller gidici Ben beni bilirim gel gör anlatamam Bir bak içerden hem bahar hem güz Dünya malında komşu bağında Billa gözüm yok dururum dümdüz Ah yollarına kul kurban olurum Yüz çevirme benden mahvolurum Allah aşkına sev yoksa ben ölürüm Kalbim nöbette bak gece gündüz |
|
cnmm saol yaa :) :)
|
|
çok güzell yaa..saolasınn cnmm....:D
|
:78:
|
:50: :50:
|
bak dur bi çocuk var libi ekleyecem sana sese bak az :89:
|
|
kimdirr bu yaw süpermiş sesi falan.....:)
|
nebilem ya bi grup :72: ama başka şarkıları çok kötü sölüyo :11:
|
:11:
|
|
|
zaman yine gece yarısı yine sensizim sevdiğim...
yoklugunun en agır vurduğu saatlerdeyim ilerledikçe ilerliyor... hayalin her zamanki gibi yerini almış sahnenin en basında. ve herzaman ki gib çok güzelsin sevdiğim... sana baktıkca baskalasıyorum, teslim oluyorum sana ben benliğimden çıkıyorum. adeta sana teslim oluyorum seninleyim sen oldum artık sana dönüp kendim oldum aslında. yoklugun ileri boyutta odama sızıyor sensizliği kaldıramz oluyor bu beden gözlerimi kapatıyorum, artık susuyorum.. bir yoksun bir varsın ama en cok YOKSUN basım dönüyor sensizliğin gecesinde kendime gelip bakıyorum etrafa anlıyorum ki SEVDİĞİM YOKSUNN.... |
sahur vaktii...:11: davul calıoo şuan....:72:
|
Sözlerin, kelimelerin, düşlerin, umutların tükendiği yerde duruyorum; "eylül" diyorum...
Yıpranmış defterinin sayfalarını karıştırırken, hayatının kokusu siniyor ellerime... Ürperiyorum..Sonra hayalinin gözlerine bakıyorum ve aynı kabusun birbirine sırtı dönük iki kahramanı olduğumuzu fark ediyorum... Meğer yalnızlığımızın içinde nekadar kalabalıkmışız.. Tıpkı kalabalıkların arasında yapayalnız olduğumuz gibi... Olur olmaz yerlerde hayatımıza dair dipnotlar düşüyoruz elimize geçirdiğimiz küçük kağıtların üzerine.. bazen bir sigara paketine, bazen bir fişin arkasına.. Sen başka bir yerde ben başka bir yerde... Senin dip notların şiir oluyor, benimkiler garip bir günce... Bak işte seni de dip not düştüm yıpranmış bir kağıdın üzerine... |
saol gizocumm..çok güzel bi yazıydıı...:)
|
kalbim.... halimi bir bilsen , görebilsen $u kanli gözlerimi denizlere bogulmus gecelerden beni kurtarabilsen... caresizim kalbimm bir bilsen... BIR BILSEN!!! BI BENI ANLAYABILSEN KALBIM!!!! niye kalbim söyle niyeee anlamiyosun .. hadi beni unuttun..$u haline bak her tarafin kan olmu$ acilar seni sarmis ,öyle düyümler yapmi$larki sana kimse cözemez.. niye izin verdin seni kirmalarina niyee??? parcalanmi$sin ,kiriklarin nerelerde .. niye bulamiyorum niyee? DIYERLERIN YANINDA GÜLÜP KAHKAHALAR ATIP DA BENLE YANLIZ KALINCA NIYE SUSUYORSUN NIYEEE???? niye O kalbim niyee.. biliyorsun onu hergün göreceksin yüzüne bakmasanda sirtini ona cevirsende hergün onu hissedeceksin hep onun kokusu gelecek burnuna istemesen bile gözlerin carpi$acak onun kara gözlerine niye O.... NIYE???? niye hala anlamiyorsun niye hala aci cekmeye devam ediyorsun bu kadar cektigin yetmiyor mu bu gösterdigin cabalar nicin?? imkansiz oldugunu göremiormusun hala? o umutlarin bo$una.. niye ginede onlari birer birer yikildigi yerden topluyorsun... bütün o kurdugun hayaller hic gercek olmiyacak biliyorsunn biliyorsun... BILIYOSUNN... o zaman niye hala ona gidiyorsun sana ihtiyacim var kalbimm seni geri istiyorumm ama geri getiremiyorum seni ondan calamiyorum niye geri gelmiosun... niye kalbim niye... NIYE.... ne olur geri gel..... |
he valla gelmio geri kalp.................
saol sema ablacımmm cnmmm.........süpersinn..::D |
SLM GEÇİYODUM UĞRADIM NABER
|
iiiidr künye kardeş...sen nassınn..:D
|
İİİ Ramazanla Aran Nasil
|
KardeŞ:72: :2: :11:
|
valla kardeş nasıl olsunn..:11: normal yani nasıl olabilir....:D
senn nasıl aran...:D |
AÇLIKTAN HALİSÜLASYONLAR GÖRMEYE BAŞLADIM