![]() |
Haklısın valla... Sende içen mi?
|
Yok ben kahve koydum sağolasın :46:
|
Sabah sabah mı yaw...:11:
|
hee akşam uykusuzluk yapıyor ondan içemiyorum :85:
|
O zıman ben de bi dene içeyim... Bana da yap bi dene..:70:
|
hemen [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Vay Allah razı olsun senden, ellerin dert görmesin... Ne kadar da güzelmiş vallaha... Çok spas...
|
afiyet olsun cane ne zaman istersen
|
Sağolasan babam... Bu arada imzan da güzelmiş, çok anlamlı ha...:1:
|
Valla çok teşekkürler anlamını çözen bir sen oldun teşekkürler demirci Kawa'yı biliyorsun o halde :4:
|
YAZ KOKUSU
Ağzında oynak bir yaz kokusu Yemiş veren ağacın Bir açılma arası Beklenen, beklendiği bilinmeyen Güneşte devinen sesime Tok bir demir yankısı Uyusam ısınır sevgide uyku Dağ sularında acılı damar Çiçek tozlu akşamlardan Düşer toprağa Silinir korku ÖZER ARABUL |
Alıntı:
Bilmek mi? Dehak'ı alt eden, zülme karşı koyan, halkına özgürlüğü getiren Kawa'yı Demirci Kawa'yı bilmeyeceğim ha. Ayıp ettin yaw...:72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen de benim çok değerli arkadaşımsın... Asıl ben teşekkür ediyorum sana... Sayfamı ziyaret ettiğin için.. Her zaman bekliyorum...:2: |
Bizim yoldaş nerde acep yaw... :72:
|
Bir duvar yazısı...
- Süleyman emmi, nereye gidiyor bu memleket böyle?
- Valla, özelleştirmelere bakılırsa yabancılara gidiyor... :11::11::11: |
BEN SON OLAYIM!
Annem annem! Ettiğin dualar kabul oldu, Bak aslan oğlun geldi, annem. Yalnız ben değil arkadaşlarım da geldi, Onlara seni anlattım, elini öpmek istediler, annem. Kaçamak bir bakış da sevdiğime, Bak sana papatyalar da getirdik, annem. Kardeş kardeşe silahlarla çelik çomak oynadığımız kırlardan, Biraz benim biraz da kardeşimin kanıyla sulanan papatyalar,annem. Sen üzme tatlı canını, Oyun kalleş olsa da yüreklerimiz kardeş, annem. Ah! Neden ağlarsın ki Dedim ya oyun kalleş, annem. Bak babama, beyazlar içinde ne de şen, Koklasana beni, yavrum, yusufum desene, annem. Oh! Şöyle,seni ne çok özledim, Hep bu anı beklemedik mi! daha çok sarıl,annem. Sarıl ciğeri yanık annem sarıl, Gidiyor herkes, kıskandılar bizi, annem. Ağacın duldasındaki utangaç sevdamı da çağır, Artık ayrılık yok, hep burdayım annem. Ağlama, bak artık kanımda akmıyor, Bak bir elimi babam tutmuş, gülümsüyor annem. Hadi diğer elimi de sen tut, Çocukluğumdaki gibi, annem. Ağlama, bak artık zaman da akmıyor, Hadi gülüm gülümse, gülümse annem. Annem annem.. YUSUF METE TEKEL |
Alıntı:
|
Alıntı:
Demek Iğdır'a gidiyorsun ha. Yanına kazak mont falan almayı unutma... Orası biraz soğuktur da...:72: Yolun açık olsun yoldaş... |
Bak seveceğini tahmin ettiğim bir şey var burda...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
slm iyi akşamlar bakıyom bensiz sohbet başlamış:72:hayırdır dertkolık nereye yaw
|
Hoş geldin.
Yoldaş bizi bırakıp Iğdır'lara gidiyor... |
vay türkü ha türkülerin hastasıyım harika bi parça yaw kusura bakma bu dertkolik içidi ama dertkolik arkadaşm özür dilerim yaw :79:
|
Alıntı:
Sorun değil, sende dinyebilirsin elbet... Yoldaş olsa o da böyle derdi eminim...:2: Beğendiğine sevindim... |
yoldaş gittimi ne çabuk gitti
|
Biliyorsun, çok hızlıdır kendileri...:72:
|
tam olarak tanımıyorum ama her nedense svdim keratayı :72: cana yakın sağ olsun bni yalnız bırakmıyor tabi sizde
|
Alıntı:
Evet gerçekten cana yakın biridir. Tam bir kafa adamıdır ha:1:. |
tahminim öğrenci
|
Evet, hem de en hasından.:1:
|
lisemi ünüversitemi ya kusura bakma sana soruyorum umarım bi sakıncası yoktur arıca bu soruların site kurallarını aykırı olup olmadığınıda bilmiyorum
|
Bana sormanda bir sakınca yok ancak bunlar özel konular olduğu için açık açık söylemek doğru mu bilmiyorum. Hem de onun izni olmadan benim söylemem doğru mu 0nu hiç bilmiyorum... Gerçi, söylemeyince de kızıyor...:72:
|
voş ver kimsenin zor durumda kalmasını istemem :20:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vay vay hakkımda neler konuşulmuş:D öncelikle türkü için tekrar tşk yaprağın da beğendiğine sevindim:)merak etmeyin Iğdır'da da net var:Dayrıca öğrenciyim lisede.seneye lise üç olacak;)neyse biz üçte yola çıkacaz üç saatlik yol artık bugün giremem kendinize ii bakın en geç yarın görüşürük:Dayrıca güzel iltifatlarınız için tşk ederim siz de cana yakın insanlarsınız,sağolun..esen kalın:Dhoşçakalın:111::64:
|
yaw nirdesiniz??:Dösledim sizi
|
yaprak da sen de yoksunuz
|
Vay yoldaş sonunda karşılaştık, nasılsın? Iğdırda mısın hala?
|
Alıntı:
Beğeneceğine emindim...:D Rica ederim...:2: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:51 . |