![]() |
Alıntı:
beqendiine sewnndm :2: |
saat 15:15 :2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
.....aLew aLew....
Alev alev yanıyorum buzlarım çözülüyor aşka gardım düşüyor, tutamıyorum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık alev alev yandığım doğru küllerinden doğar mıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim SENDEYİM..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen ışığını arayan güzel günebakan ben tozuna dumanına hasret bir enkaz alev alev yandığım doğru küllerinden doğar mıyım sana doğru kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim SENDEYİM..! AL BENİ..! NE YAPARSAN YAP..! |
...sıNıR...
TANRININ UNUTTUĞU BİR YERDEYİM DİRENCİM YOK, RUHUMDAN İÇERDEYİM UYANDIM DERİN DÜŞLERDEN ÖLÜMDEN DAHA BETER, SINIRLI HAYALLERDEN HER UYANIŞTA AYRI ÇÖZÜMLER ÜRETTİYSEMDE HEP AYNI ZİNCİRLE SARIP UYUTTULAR BAŞLARKEN YENİ BİR GÜN DAHA SINIRLARIM YİNE DÖRT DUVAR İŞKENCE BANA BU KORKULAR KARARLIYIM BU KEZ YENMEYE TANRIYSAN, GEL YARDIM ET DÜŞLERLE YENİ BİR SEN DAHA YARATTIM HAYATA SIĞMAYAN DOYSANDA KISACIK ÖMRÜNE SARAR YİNE SENİ ARZULAR YANLIŞSAM SEN AYDINLAT |
:4:
|
nbrsnn kzz??
|
ikisi de çoğ ğoş:D
|
bana mı dedin?eğer banyasa iyiyim sen nassın??:)
|
başka kim warkii syfamda:D tabiki sana :D ii sayılır kollarmm acıoo:(
|
nedaan??
|
walla zorla pikniqe qötürdüler qüneşş kremi kullanmayı unuttum kollarım yandıı çoqq kötü acıo:S
|
vah zavallı acıdım saa=)
|
ee neyapıon tatill nsll gidio
|
ya imzama koyduğumr resim niye bu kadar küçük göründü?:(
|
yorgunum valla
ii güsel.. |
hmm url sini alırken büyük boyutundan al düzelir o zaman
|
hıı ok bi bakayım
|
hani bir qün özlersen qeri dönmek istersnn qel hçç düşünme bir an bile birr bakışın yeter!!!!!!!!
|
düşlerim başka şeyler ağlarım hç bıkmadan qidermm çoqq uzaklara ardıma hiç bakmadan......!!!!!!!!! |
deprem Olduuuu!!!!!:((:(::19:
|
en çok sevdiğim şarkısı
Xezala min
Xezala min, delala min konê bavê te çît e Xezala min delala min kon girêda bi şirît e Xezala min delala min tu rabe weris bîne Were ba min bi min re bikene li mala me kes nîne Were ba min bi min re bikene li nav kona kes nîne Xezalê delalê wek sitêrkê li ezmana Mala barkir koç bi rê ket, koçer tev çûn zozana Xezala min delala min evîn xweş e bi du dila Evîna me şan û şîn be bi bilûra şivana Xezalê delalê were can lê hê lê can Xezalê delalê were can Evîn xweş e li zozanan li ber qiraxê çeman Evîn xweş e li zozanan lê Deşta Heranê pir germ e ez namînim li vê derê Destê xwe bide min tu em biçin tev Şerefdînê şiwan perver |
nabersiin??
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ferhat göçer biri bana gelsin saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendime tarifsiz. ayrılmamız çok gereksiz, şimdi uzaktan sebepsiz. [nakarat] biri bana gelsin, o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık, bir tek farkla; benimki senden biraz fazla. |
bu şarkısını çok sefiom sağol canım
|
Alıntı:
|
deprem Oldu Mİllet :65:
|
Alıntı:
|
her zaman beklerim:72: ewt katılıom....
|
Her zaman...:2:
Bu arada. Van'da mı deprem oldu... Çok mu şiddetliydi yav? |
walla emin diilm ama saat 16:38 civarıı sanki biraz sallandıı wan...-bne deprem konusunda çoqq hassımda olmamşda olabilir:confused:
|
Yaaa.:89:geçmiş olsun o zaman hepinize...:65:
|
saol..sen wanda diilmisin??
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:19: |
yaw bne acaypp korkuom depremdenn :65:
|
Alıntı:
|
çoqq şiddetlii diildi ama olsun korkunççç
|
Walla bende çok ama çokk korkuom ödüm kopuo allahım deprem yaşatmasın inşallah:69::69::69:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:05 . |