![]() |
yaw bu okey 101 oyununu nasıl download ederim bilen yok mu?
|
yanlış yerde sormuşsun sorunu arkadaş..
neyse canımcım ben bekledim gelmedin..ben didiomm:25::45: |
Alıntı:
kardeş yanlış yerdesin..:) |
yine kayboldu bizim kız!nerelerdesin canımcım?????
|
canm meleğim kucak dolusu günaydınlar ya hayırfdr isim resim değişmiş neler oluyor?hadi artık görüşelim sni çok özledim kocaman öptümmm
|
kızım bugün telefonların neden kapalı ???????????????
aç şu telini |
kapalımı ben aradım açıktı ama..:)
|
bn ulaşamadım siz nasıl ulaştınız ya hayret
|
demek bendeki nosunu sana vermemiş..:)
ben turkcelinden ulaştım.. |
yav sizde lazlık varmı türkselide kapalııııııııııııııııııı:72:
|
az bucuk var..:85:
|
beli oluyor vallaaaaaaaaaaa:72: yav kız cağız yok ama biz onun sayfasında cirit atıyoruz valla :72::72:
|
yağmur duasına çıkalım belki gelir..:72:
|
arkadşmla dalga geçme yerin kulağı var:72:
|
yerin tekmi kulaığı var yane..:72:
|
ne demek yani :11: snde dedikoduculuktamı var:11:bak onu bilmiyorduk:72:
|
neyden yokki..:) napam allah vergisi işte..:)
|
:11::11:
|
ya o nickten sıkılmıştım..yaw onu bunu boşver de çok kötüym bugün :79: bu sistemden de hayattan da nefret ediyorum!!:91::79:
|
ooffff:19::19:
|
Alıntı:
|
benm huyumdur sevinmem gereken yerde illa bi karamsarlık bulup canımı sıkarım..:)kısaca şöyle söyleyeyim, bugün bir aydan beri görmek için dua ettiğim birini gördüm. sevindim tabi ama onunla böyle artık bir iki ayda rastlaşırsak konuşacabileceğimi düşünmek biraz üzdü beni..öyle işte, yani ben biraz karmaşık bir insanım sen hiç bulaşma istersen:D
yine de düşünüp sorduğun için teşekkür ederim:2: |
canm meleğim günaydnlar gelişine çok sevndim ama gördümki çok sıkıntılısın buda bni üzdü
satanın sormasına azda olsa cvp vermişin ama keşkede bn sninle karşılaşsaydm sni dinlemek isterdim . snin gibi bi meleğe karamsarlık yakışmıyor.hayat bu insanı bazan karamsar bazan duyguları doğrultusunda sürükleyip götürür aslında hiç birşey için üzülmeye değmez fakat hayat bu yaşadığımız sürece inişler çıkışlar üzüntüler sevinçler artılar eksiler yaşantımızın birer parçası bunu unutma her şeye rağmen güçlü ve dimidk olmalısın zayıflık sna gçre değil bnim canım meleğim bunlar bnden sna bi abla nasihatı umarım bugün karşılaşırız yanında olup sni dinlemek isterdim sni kocaman öptüm meleğim bi gül bakım :2:sna gülmek yakışır asık surat değil tamam meleğim |
ya bakıyorum bn yokken kimler gelmiş ooooho kendi evleri gibi girmişler oturmuşlar:72::72: hayret ya sizi hangi rüzgarlar atı böyle söyleyin bakim :72:bn varken neden gelmiyonuz ha korkuyonuzmu :72:
|
Alıntı:
nasihatlarin için çok tşk ederim..iyi ki varsın Canım Benim:2: bu gülücükler sen istediğin için...:):):):):):):):):):):):):):111::2: :106::64: |
yaprak naber bilgisayar yapındı
|
hoş geldin bilgisayarının yapılmasına snin adına sevindim
|
kara meleğim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn:65: bi karşılaşamadık sn yoksun arkolog yok :79: yokta yoksunuz
hadi gelin yaaaa |
yav bn yokken kimler gelmiş ziyaretime neden bn varken gelmiyonuz :72:
|
Gelmiyorlarmı :|
|
elbet bi gün gelirler bu arada sizde hoş geldiniz
|
canım benm yine karşılaşamadık artık isyan edecem!off off..
|
:11::11::72:inşallah karşılaşırız üzülme meleğim kıyamam sna
|
Teşekkür Ederim Sitemiz Gerçekten Çok Güzel Dahada Güzel Olacak
|
inşallah
|
inşallahınada inşallah :)
|
valla doğrusunu söylemek gerekirse ne demek istediğinizi anlıyamadım
|
canım nasılsın sni çok özledim bakıyorum kuzenini görünce bni unuttun kaç gün kalcak?
|
iyim hayatım napin bildiğin gibi misFİRİM VAR uykusuzluktan ölüyorum :72:
amca kızı geldiğinden beri çok geç yatıyorum :18: bugün sni aradım bankaya gittiğini söylediler kürşat beyle konuştm akşama ararım k.i.b bayy:25: |
meleğim galiba sitedesin hadi çık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:05 . |