![]() |
Dağlar mı Yollar mı
|
Ayrılık
Hasretler ayrılıkla başlar Yanar yürek sessizce ağlar Bütün anılar canlanıverir Sanki hiç bitmemişler gibi Yolu gözlenen giden sevgili Sanki geri dönecekmiş gibi İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrlık yeli Giden sevgilinin ardından İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrılık yeli Giden sevgilinin ardından Önceleri sessizdir ayrılanlar Mutluluğu başka yerde ararlar Oysa geçen günlere yakınırlar Ayrılıktır bu çeken anlar İçin için har gibi Kaplar bütün benliğimi Bir garip olursun bunun ardından Bazı bir rüzgar gibi Eser ayrılık yeli Giden sevgilinin ardından Ahhh ayrılık ahhh ayrılık |
soraNLara uNuttum diyorum adı Neydi hatırLamıyorum beN artık sevmiyorum yaLANNNN .... !!! |
siLDim attım aLıN yazımdaN seNdeN ba$ka ne varsa..... sarıLdım seNsizLiğe caN yoLdasım oLur diye ..... |
yazıLır kitaba günahıN bedeLi ..... |
bi kız vardı, güzeldi sanki ve senindi gözlerinde saklı bir "belki" ve senindi anladı bir gün bitermiş her şey ...ve bitti o çocuk var ya, o sendin sanki ve deliydi uyusaydı büyürdü belki ve deliydi derdi ki "yarın bitermiş her şey" ...ve bitti ver, ver ateşe, ver bizi... bir iz bırak burada iz bırakanlar unutulmaz ver, ver ateşe evimizi bir iz bırak burada iz bırakanlar unutulmaz bir ev vardı, küçüktü belki ve bizimdi odalarda ışık yüzerdi ve bizimdi birgün hiç doğamadı güneş ... ve bitti |
bir senin gözler beni anlar elimde değil
görür görmez deliren ihtiyaçlar elimde değil düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim elimde değil gitme nolur gitme itirazlar elimde değil yalnızım yalnızız yalnızlıklar elimde değil düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim elimde değil yüzü suyu hürmetine bi gel aşkım içimde bi rüzgar essin bu gece doldum bu gece taştım adımı yüzüme söylersin gel kollarıma bi gel aşkım içimde bi rüzgar essin geceme doldun geceme taştın güzelsin ah güzelsin gözlerimden sızan karanlıklar umrumda değil ne şimdi ne sonra ne boşluklar umrumda değil düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim elimde değil yüzü suyu hürmetine bi gel aşkım içimde bi rüzgar essin bu gece doldum bu gece taştım adımı yüzüme söylersin gel kollarıma bi gel aşkım içimde bi rüzgar essin geceme doldun geceme taştın güzelsin ah güzelsin gitme nolur gitme itirazlar elimde değil yalnızım yalnızız yalnızlıklar elimde değil düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim dizime başını düşür uyu saçların yüzümde gezsin geceler uzun geceler boyu ben yorgun sen güzelsin dizime başını düşür uyu korkular içimde aksın gitsin geceler uzun geceler boyu ben yorgun sen güzelsin |
Gece ağır ağır gelir. Gelir başucumda bekler. Bana gittiğini söyler. Bir daha dönmeyeceğini de. Duvarlarının ardından... seni duymaya çalışıyorum hala. Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor. Birgün gelir,birgün geçer. Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez. Her geçen anın sonunda hala... alışamadım yokluğuna. Gece ağır,ağır gelir. Gelir başucumda bekler. Bana bittiğini söyler. Bir daha sevmeyeceğimi de. Uyumaya çalışsam da faydası yok sana sarılmayı özlüyorum hala. Buradan gittin çoktan ve gece bana diyor Birgün gelir,birgün geçer. Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez. Her geçen anın sonunda;hala... alışamadım yokluğuna. |
Yastığına senin sarılıp... kokunla uyumuşum üstüm açılmış,üşürken sabah olmuş uyan dedi bir ses uyan,o burada uyandım,aradım bulamadım... suçum neydi? neden böyle oldu? koltuğuna senin kıvrılıp... hayalinle uyumuşum camlar açık kalmış ürperirken sabah olmuş uyan dedi bir ses uyan,o burada uyandım,aradım bulamadım... bu sabah bir umut var içimde nasıl olsa geri gelirsin diye her şey yerli yerinde yine bu sabahların bir anlamı olmalı. |
emiNem -Smack That en sevdigim sarkısı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:36 . |