![]() |
abi ya hiç sormuyosun halimi hatrımı küsmüyüz?
|
Estağfirullah, neden küselim ki yaw...:18:
Uzun süredir giremiyordum nete o yüzden biraz kopuğum buralardan. Eee, nasılsın bakalım..? Bu arada iyi bayramlar(biraz geç oldu ama ne edelim ancak karşılaştık.). |
YA iyi olmaya calışıyorum işte tekirdaga alıştım gibi ama hala vanı cok özlüyorum öyle derslerim iyidir cok şükür mat.den 2. yazılı olduk 100 bekliyorum logaritma ve karmaşık sayılar:)bende öle anltıyorum ama sıkmıyorumdur seni umarım:) ii bayramlar
|
Oraya alışmana ve derslerinin iyi olmasına inan çok sevindim.
Buralarda soğuk valla. Kar da yağdı. Orda var mı kar falan? |
hayır sıcak hatta diyebilrim... keşke kar yağsa ben sewerim yani:)
|
yoldaş nerelerdesin ya?çooook özledim seni,sohbetini..büyük hasret oldu doğrusu..o güzel yorumlarından yoksun kalmak hiç de hoş değil:(
umarım en yakın zmaanda karşılaşırız..kib:69: |
[quote=S!yaH MeLeK;254138]yoldaş nerelerdesin ya?çooook özledim seni,sohbetini..büyük hasret oldu doğrusu..o güzel yorumlarından yoksun kalmak hiç de hoş değil:(
umarım en yakın zmaanda karşılaşırız..kib:69:[/quote ooo... yoldaş hoş gelmişsin yaw... Uzun süredir görüşemedik özledim valla. Bizim buralarda telefon hatları sorunlu olduğu için pek internete giremiyoruz. Bırak interneti telefon bile yok.:65: Ama en kısa sürede yapacaklarını söylüyorlar. ( Tam iki aydır:72:) Ancak boş zamanlarımda okulda girebiliyorum internete. |
günaydınlar bu ne şeref ya sni görmek ne güz3el :72:
|
Günaydın... Sonunda görüşebildik. Gerçekten çok sevindim buna... EEE nasılsın bakalım?:2:
|
iyim çalışıyorum malum iş ev monoton bi şekilde devam ediyor.
bnde değişiklik yok sn neler yapıyorsun sni özledim nasıl gidiyor |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:09 . |