![]() |
Bakışların gittiğin yerden uzak,
Yoksa gelirdim; 'Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön ' demek için Bugün burda cumartesi, Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Geveze susuşlarını bile özledim Ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? Aynı soğuk.. Aynı hazan... Bugün orda da Cumartesi mi Sen de beni, 'benim kadar' özledin mi, 'Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek'... Ne kadar acı, ne kadar komik.. ..Ve bana ait değil mi? Gülme! İncinirim... |
Elvedayla süslenmiş bir yarının dünündeyim Kimbilir belki doğmamış melekler rolundeyim |
Saatler Alıp Götürürken Yaşamımdan Her ßir Parçamı Dışarda Yağmur Yağıyor Ve Gökyüzü ßenim İçin Ağlıyor... |
korkmadan sevseK, MutLu oLur muyduK? sevmei biLseK, kurtuLur muyduK.. bİ seL qibi takıLdım duvarLarına bu son damLa taşck qibi.. çaresiz baLık qibi düştüm ağına bu son nefesim oLcak qibi.. |
Yarın die bişey vardır mutlaka..Ama ya sen orda olmazsan.... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buL seNi getir baNa hediyem oL... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Size sunulan aşk sizin kendi yarattığınız aşka eşittir. Ne kadar çok aşk istiyorsanız o kadar çok aşk verin |
Belki de bir kelebek rüyasıdır aşk...Bir gün uçmak için bir ömrü harcayacak |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:34 . |