![]() |
vaaayyyy vayyy kimleri görüyorum bu ne güzel süpriz hoş geldin
sefalar getirdin kendini özlettin bee nerelerdesin |
Alıntı:
Uzun süredir internete giremiyordum, ancak yeni fırsatım oldu. Gerçi sen de çoktandır yoksun da... Ben yokken yine çok güzel şeyler yazmışsın.:4: Teşekkürler Yoldaş.:2: |
diriliştir newroz mazlumların başkaldırışı zÜlme boyun eğmemektir dayanışmadır ninovada kölelerin isyanı mezopotamyada halkların özgÜrlÜk şiarıdır newroz barışın kardeşliğin gÜnÜdÜr zÜlÜm kalelerinin yıkılışı demirci kawanın çekiciyle zÜlmÜn beynine vurulan darbedir ne zaman ki kan emici kompradorlar kan kusturmuşlarsa halka işte buna karşı kardeşliğin el ele verişidir newroz ... ..!Newrozawe Pirozbe!.. |
Yoldaş, bu şiir karşısında diyecek kelime bulamıyorum sadece alkışlıyorum......
:4::4::4::4::4::4::4: Newroza we ji piroz be..... |
:1: özledim seni be yoldaş.....:/
|
Alıntı:
|
Aklıma bir şiir geldi, hazır burdayken yazayım dedim beğenen olur belki..
Ben ki hiç düşünülmemiştim senden önceleri Senden öncesi: düşüncesi kızgın kumlara serpilen azgın yellerle savrulan bir damla bir söz gibi. Sağır kağıtlara serilen sessiz dudaklardan dökülen. Ben zaten hiç söylenmedim ki senden öncesi... Oruç Aruoba |
Kimse yok gene ne yazıkki. Neyse bende daha sonra gelirim (inşallah)
|
çok güzelmş şiir yoldaş.. bu şairi daha önce hiç duymamış ve okumamıştım, ama bu ve bnm sayfama koyduğun şiirinden anlıyorum ki iyi bi şair;) araştıracam inşallah..:)
görüşmek dileğiyle!. sağlıcakla kal |
Valla bende bir kitabı var bu şairin, başka da tanımam... Beğendiğine çok sevindim...:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:21 . |