![]() |
Suşim benle tod__Senle cansu için konu açtık da bakalım nolacak bizden önce açanda varmış ......................ne diim şimdi bilmiorum neyse sen görürsün duyurular ve site haberlerinde..;)
|
biraz geç oldu ama net kesildi sabah ksr bakma:)benden de sana bi pasta:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
DoĞum GünüMüs KuTlu Olsun SusiCim :D :D Daha nice yıllara canım doğum günün kutlu olsun!!! :106::106::106::45::45::45:
|
Suşimmmmm..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Suşimmmmmmm nice yılLara hep birlikte... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ßu uçakta hediyen...:) çok kaldın almanya da artık gel die aldım bu uçağı çabuk dön.........:) SenLe Cansu için bugün erken kalktım..konuyu açiim die.....:106: :)..çiçeklerden biri sen biri cansu...:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
siz
içinizdeki mutluluğu yüreğinizdeki sevdayı teninizdeki ıslaklığı sakın kaybetmeyin hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninizden yaşadıklarınıza inat Sizi seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümseyin olmaz mı? nice yıllara...ama hep birilikte...;) |
Tşk hepinize... (Sibel çiçekler içinde tşk...) :) :)
|
Sevgili kardeşim _kolera_.Anlaşılan bugün senin doğum günün.
Nice nice mutlu yıllara, iyiki doğdun.:2: |
canım arkadaşim, doğum günün kutlu olsun Allah sevdiklerinle hayırlı mutlu uzun ömürler versin. |
canım aysun sana ulaşamamış benim kutlamamı istedi...seni çoğğ özlemişş...bunlar ondan sana...:106::106::45::64:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:09 . |