![]() |
isveç kralı: benim canım kuzenim.
MKtr: görünmez bi dost :D denizkızı: forumun demirbaşı :D vazgeçilmezi satan22, qizem, muhemar |
satan22: çok matrak insan...sevdiiim bi abim...değerli adminimiz.... ;)
qizemm : konusmak istemiyorum ebla..kan davasi olmasın... :11: muhemar : canım abeem yaww....üstad..... :) alosar, LastDesigner:D, save_your_kisses ?? |
alosar: banim canım kuzenim vaz geçilmezim dunyam bitanem herşeyim
lastdesigner: oda ziyaret etmeyi seven bir insan gelsin her zaman beklerim kola ısmarlıcam save_your_kisses: valla ben bu arkadaşı tanımıyorum şimdilik yorum yapmıcam inş. sonra zelal, sertaç, erham |
zelal : ii niyetli bi arkadas..helin kardesimin biricik kankası...
sertaç : bi ara foruma uzun süreliğine ara vermiştim...o sıralar gelen arkadaslardan biri...ve şimdide forumumuza pek uğramıyo..o yüsden pek bişi söliiemiicem... erham: erhan abi...pek yakından tanımasamda hakkında bi kaç şey biliorm...bizim alosarların alt komsusu...muhemarın arkadası... cano65, begüm :( , fallen? |
cano65: avatardan gördüğm kadarıyla genç bi arkadaş. iyi birine benziyor :D
begüm: bizim okuldaydı başka gittikten sonra tanışmak nasip oldu fallen: tasarımcı bir arkadaş kendisi :) isveç kralı, jack_sparrow, calimero99 |
isveç kralı : ii bi arkadas....canenin kuzeni.....ne yazık ki! fenerbahceli :D
jack_sparrow : yeni üyelerden...gelir gelmezz ortama uyum saglayan bi arkadas... :1: calimero99 : oda yenilerden...hg...sefalar getirmiş dediğim bi arkadas...zamanla daha ii tanımak nasip olur ins... muhemar, hackoogle, bedevi....?? |
muhemar: çok çapkın bana çekmiş :D
hackoogle: kuzenin arkadaşı bedevi: iyi birisi helin_helin, zerguwan, kral65 |
helin - şirinlik muskası :D
zerguwan - fotoğrafların ve videoların daimi takipçisi :D gecelerin prensi :D kral 65 - müslüm fanatiği birde karizma arabaların hastası :D hız tutkunu ehüehüe :D sea straın abisi. welovetheatre - nagy - sinem |
welovetheatre:bu kişinin kendini tanıtmaısna bakarsak türkiyenin heryerinde bir ayağı var
nagy :bu üye ise kendini keşfetmemizi bekliyo sinem:valla o bişi yazmamış bişi diyemem:72: altaki.. calimero99 akustikçi ve s.p(sean paul) |
calimero99: yenilerden bir arkadaş :)
akustilci: aynı okuldaymışız s.p. : bi ara üye oldu ondan sonra bi daha görülmedi :D isveç kralı, lastdesigner, zerguwan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:22 . |