![]() |
neee sen bana uşak mı demek istedin...
|
yoğğ yaavv öle demedimm..:72: saan birasdan süpperr şeyler hazırlıcaamm...parmaklarını yersin valla...:11:
|
yok parmaklar bana lazım :72: :11:
|
tmm haızrlamiimm o zmn..:72:
|
yaww helin sende tam adamından bişiler hazırlamasını istiosun....:11: açlıktan gebersen alosar bişi hazırlamazz adama...hatta kendisi bile açlıktn ölse kalkıp bi parça ekmek yiyemez....:72:
şaka şaka yaw...canem çok hamarattır... :11: hatırlıorm bi ara bizimkiler vanda yokken sandvich hazırlamıstık..alosar da ekmeklerin bıcakla arasını açmıştı... :11: burdan biliorm yanii... acaaip hamarattr... :72: |
:72: demek bıçakla ekmeğin arasını açtı haa...valla bravo alosaraa...çok hamaratmışş..:11:
|
lan beko sen ne çabuk unttun sucuk kömür gibi olmuştu... haaa bu arada ben öyle karı işleri yapmam :72: :11:
|
karı işlerimii miii yaaaaaa.:D.......!!! bunlar herkesin yapması gereken işler..:D
|
:72: :11:
|
gülüoo bidee...!! :)
|
yaw ben öle işler yapamam ki :72: :11:
|
sende o ışığı görüorum aslında aliosman..:72: nese tmm zorlama kendinii..:11:
|
|
yok bee ne zorlayacam :72:
|
|
Alıntı:
cane sucuklarıı tuna pişirdi birrrrrrr......ben sebzeleri doğradım ikiiiii.......... helinin dediği gibi karı işi değil üççççççç......seni seviyorum dörttttt.... :11: |
olsun cane o zmn sebzeler hep eğri büğrü olmjuştu :72: :11: o kari işler meselesi de şakaydı yawww :11:
|
alosar SO(3)BrN bileşiğinin açılımı neydi yaw sen bilyodn?:72: i love you alosar
|
messoo bana bazı şeyker açıklamak zorunda bırakma canım :85: anladın sen onu :85: :72:
|
:D alosar zora girdin bakiam:)
|
yok olm ben mi zora girecem... meso kendisi bilir benim düzeltme yetkim var :72: :11: yaa mesoya yazacaklarımı kim süzeltecek :72:
|
:11: mesoo kardeş...bi güzellik yaparsann o yetkim var...bi gece alosarın yazdıklarını imha edebilirim...ama dediğim gibii beni görmen lasım... :11:
|
bekankam benim başka yetkilerim de var ona göre sende olaylara karışmasan iyi olur :85: :11: :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
yaptığım robot resim.. nasıl olmuş? :2: |
güzel....:72:
|
güzel olmus kanka... :11:
|
kanka sanki sana benzemiş :85: :72: :11:
|
:11: he yaw..ben diorm bu cocuu bi yerden gözüm ısırıoo ama nerden çıkaramadım... :72:
|
:72:dedim verecem polise ümraniye sapığı asıl bu hazır istanbuldasın :11:
|
:11:
|
|
harbi yafff çok benzemiş alosar eline sağlık.
|
Alıntı:
|
parçada harikaymış saol paylaştığın için
|
ben geldiiiiiiim hayırlı ossun:78:
seninlen tek anlaştıımız nokta sanırım GS Lİ olman:46: |
oooo hoşgeldin... sen buralar da evt seninde en çok sevdiğim nokta gs olman :72: :11:
al çay içelim karşılıklı :caylar: :caylar: |
Alıntı:
taam ama bana sora kahve de ısmarla böle bi çay olmas:11: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buyur hanımefendi kahveniz.. nasıl da köpüklü ama :D
afiyet olsun.. |
vaaaaaaaay çok nefismiş köpüüde bol:1:
bukadar misafirperver olduunu bilmiodum ah yıllarca sana haksızlık etmşim bağışla:72: :72: :11: saol ikramların için kardeş:70: |
ne demek afiyet olsun bu da süprizi olsun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:01 . |