![]() |
Bazen savaşır gibi sevdiğimi
hissediyorum seni,Senden her şey olmak uğruna kendimde hiç bir şey bırakmıyorum hani bazen uzak düşlere uçuyorsun ya o zaman eğilip senden kalan kırıntıları topluyorum içimden onları içimden toplamak bile kendimi eksiltmek gibi geliyor bana kafamı yastık diye bir törpüye yatıyorum sanki azalıyorum ve ağlıyorum... Ama akıttığım senin göz yaşların oluyor hep! kahraman tazeoğlu |
güzel şiirdi tşkler :2:
|
Aşka sen diye bakmadıktan sonra ben aşkı neyleyeyim ?
Seni ruhuma cemre diye damlatmadıktan sonra ben bu bedende neyleyeyim.. ? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen... Mevlana |
Çok güzel :2: :4:
iyi geceler. |
tşkler..
günaydın :) |
Günün güzel geçmesi dileğiyle....
|
tşkler :)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tşkler ronahi sağol :)
|
Çok begendim şiiri ferhat teşekkürler çok sağol :4:
normalde pek şiir ve edebiyat ilgimi cekmezdi. bu ara merak sardım bende hoşuma gitmeye başladı:2: |
rica ederim :2:
|
Değişmek zordur; ama bazen aynı adam olmak daha zordur... Hayat öyle yüklenir ki üstüne, Ne kalmak istersin, ne de gitmek. O durumdayım işte...
Can Yücel |
Sayfanı takip ediyorum ferhat :2:
|
sağol :2:
sende takip ediliyorsun :):) |
Güzel şeyler paylaşıyorsun.Ben pek bir şeyler paylaşamiyorum zamanım olmuyor.Seninkilerle idare ediyorum.
|
Kimi güzelim der sevdiğine, kimi özelim.. Ama sevgi ne güzellik ister, ne de özellik.. Sevgi, sadece yürek ister...
Can Yücel |
'' İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun.
Çok uzaklaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın '' Sadi Şirazi |
Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi,
Arkama dönüp bakmamayı.. Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı.. Gözyaşlarımın değerini bilmeyi Ve onları üç kuruşluk insanlar için harcamamayı, Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini, Kendimin her şeyden önemli olduğunu.. Zor oldu, Geç oldu, Ama öğrendim... Can YÜCEL |
"Güzel bir gülü,güzel bir geceyi,güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.''
|
Hayırlı bayramlar
|
tşkler derin..
hayırlı bayramlar |
günaydın ferhat bayramın nasıl geçiyor:2:
|
günaydın.. evde oturmakla geçiyor :)
sen ne yapıyon nasıl gidiyor |
Güzel geçiyor yaa zaten biz çalışanlar için bayramlar tatil ve dinlenme amaçlı sadece biliyorsun.:2:
bende bol bol yatıp dinleniyorum |
iyi yapıyorsun :)
bende haftasonu gelecem izmite biraz orda gezeyim dedim :) burda birşey yok |
Iş için değil di mi gezmek için geliyorsun
|
yok iş değil. gezmek için
|
Belki karşılaşırız. :2:
|
:2:
|
sana bakmak bir beyaz kağıda bakmaktır,
her şey olmaya hazır! sana bakmak, suya bakmaktır, gördüğün suretten utanmak... sana bakmak, bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır... sana bakmak, ALLAH’ a inanmaktır... |
Gidersen eğer, cam kırıkları yerleşir içime ..
Hayata yürümez olur ayaklarım .. Gidersen benden eğer, aşka degil insana olan inancım vurulur .. Bütün duygulara kurşun olurum .. İyisi mi kal bende, saklan yüreğimde, kaybolma hiçbir yere .. Yani demem o ki SEN BENDEN HİÇ GİTME .. |
HERKESİN KALBİMDE YERİ VAR; KİMİNİN ALTI ÇİZİLİ, KİMİNİN ÜSTÜ...
|
Uzun zaman oldu hasretim sohbetine ben geldim ama sen nerdesin !
Yüzüne bakan gözlerim küstü, ben bakıyorum lakin sen nerdesin ! Kalp dertli, gönül sıkıntıda. Dostta kucak açan eller nerede ! Yanmaksa yandık ! Sohbete aç yürek firarda sen nerdesin ! ... |
Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK"
(Mevlana) |
Hoş geldin ferhat :2:
|
h.b. tşkler nasılsın :)
|
Iyiyim sağol tatilin nasıl geçti
|
iyi geçti güzeldi yani :)
|
''Aşk nasip işidir hesap işi değil,
Aşk adayıştır, arayış değil”. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
"Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir."
A. Einstein |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:39 . |