![]() |
geldimmm!!!!:)sonunda karşılaştık:Dbugünü tarihe geçecem:D
|
canısım hadi gell..:)
|
ceeee :11: burdayım
|
:72:nasılssıııınnnn???
|
bncede tarihe geçecek meleğim
|
iyim bebeğim sn nasışsın
|
ben de iyiyim:)okuldan daha yeni geldim..bugün trafik yoğundu. çok beklettim mi?
|
bn bugün özellikle snin için geldim özeldeki msjı okudunmu dersler nasıl
|
bn sni beklemekten asla yorulmam meleğim benim
|
evet okudum umarım doğru eklemişimdir:)açık mı senn?
dersler bu sne oldukça ii, eğlenceli de..böylece ders çalışabiliyorum;) |
Alıntı:
:2:CANIM BENİM..sağol=) |
canım bn 5.30 da mesaiim bitiyor bnde bugün boöl bol kitap okumaya çalıştım
çünkü işim yoktu sn neler yapıyorsun inan sni çok özledim |
ben de canım ben de..
ben birkaç gün süren depresiflikten sonra bu iki gündür iyiyim:) sonra uzun uzun nltıp fikirlerini alacam ama bugün pek vaktim yok bi on beş dakika kadar ancak kalabilecem.. sen anlat ne var ne yok?sen ne işle uğraşıyordun diye sorsam çok mu ayıp olur acaba?:o |
Seni Senden Dinledim Bu Gece
az önce eve doğru yürürken, hiç tanımadığım yüzünü görmediğim bana eşlik eden senle konuştum. bana seni anlattı hiç bilmediğim seni, ve beni anlattı bana senin bilmediğin beni. ne tuhaftı, tanımıyordum seni, hiç böyle olmamıştım az önce tanıdım bana, seni anlatan seni. sordum herşeyi akllımın erdiğince, kelimelerim el verdiğince, hiç alışık olmadığım, hiç tanımadığım sendin seni bana anlatan, bu gece. alışık değildim, tanımadığım senle konuşmaya. ama tanımadığım sen olsan da, sen vardın az önce. ne yaptım ben diye sordum ilk önce, sen yapmadın dedin ben yaptım herşeyi gizlice. neden tanımıyorum seni deyince ben buyum işte dedin ben buyum, beni tanımadan yaşadın tanımadığın benle, her gece… ve ben seni senden dinledim bu gece! Mehmet Yücedağ |
istediğin zaman her an sni dinlerim sn bnim bi kardaşimsin bunu unutma
bn bi nakliye şirketinde çalışıyorum sninde dediğin gibi sninle uzun uzun konuşcaz bnimde fazla zamanım yok ama snin iyi olmana çok sevindi en kısa zamanda sni dinlemek istiyorum meleğim tama görüşürüz kendine iyi bak iyi dersler allaha emanet ol bayyy:2: |
bu güzel dizeler bni çok duygulandırdı meleğimmmm :2:
|
:)tamam canısım..ben sana yine ne zmaan girebileceğimi yazarım
bu arada yukarıdaki şiir hakkında bilgi vereyim..öncelikle şair Vanlı..bu şiiri de geçen ay çıkan "Ay İle Bir Saat" kitabından..ben beğendim şiirlerini umarım sen de beenirsin;) fırsat buldukça paylaşacam..arkeolog'un sayfasına da koydum iki tane, bi ara bakarsın.. çoook çoook mutlu oldum..en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..ÖPTÜM:64:bys |
bu arada imzamdaki şiir de Mehmet Yücedağ'ın.;):)
|
canım ben yarın dört buçukta inşallah msn deyim..görüşürük.öptüm
|
canm meleğim umarım bi aksilik olmazda msnede görüşürüz öptm bay iyi geceler
|
günaydın canm nabersin dün gezmekten bitapmı düştün pek sesin çıkmıyor:11::72:
|
canm benim haklısın vala:2:
|
yaprak buda sana...
|
başlığı "yaprak abla" diye değiştiriyorum..=)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
günaydnlar canm meleğim bna gelmişiğn ama bmn yoktum bu güzel resim ve sözler için tşkler
emeğine eline sağlık öptm |
yaprak buda sna demişğn ama satan bna ne bıraktığını anlıyamadım valla:20::72:
|
canım kuzenini gönderdin kazasız belasız yanlız kaldın yine
ona iyice alışmıştın bi sür zorlanırsın sni aradım telefonların kapalı şirket hattınıda bilmiyorum telini açınca bni ara öptm bayyy:25::64: |
burdayım gül sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:20:
|
Selam yaprak, Ne haber? Nasılsın? Görüşemedik seninle uzun zamandır. Ya bu arada bir şey soracaktım sana; Pandora (Yağmur)'ya ne oldu? O da yok uzun süredir ortalarda...
Neyse, umarım karşılaşabileceğiz birgün seninle de Yağmur'la da. |
merhaba hoş geldiniz sefalar getirdiniz bu ne şeref sizi görmek çok güzel
evet pandora siteye takılmıyor oda iyi napsın evde oturuyor bu sıralar ev telaşındalar ev taşıycaklar notunu kendisine iletirım |
.....veee hasreettt sona erdiiiii :p:p :D:D:D
|
ben geldiimmm kuzzeeenn:D:D:D
|
canım arkadaşım hadi artık son iki gün geçmek bilmez vala çifte bayram yapcaktım ama malesef boğazımda kaldı neyse sn gel yeter
gelcam diyipte gelmiyceklere ceza verelim :72: onlar kendini bilirler isim vermeye gerek yok :72: tahmin ettin dımı |
yav sahi PANDORA dönmüş bu ne güzel süpriz canm
|
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum inan çok üzüldüm ucuz atlatmışsın bence verilmiş bi sadakan varmış umarım bian önce iyleşir ayağa kalkarsın Allahtan şfa diliyorum canım gördüğüm kadarıyla bu sıra hiç misafirin gelmiyor :)) neyse bn varımya yeter :))
|
vay bn yokken kimler kimler gelmiş
bu ne güzel süpriz öncelikle sevgili kuzen sni tekrar aramıza görmekten inan çok mutluyum hoş geldin umarım artık görüşürüz |
evet canım arkadşım bnim duygu yüklü arkadaşım dilerlerin için tşkler evet sninde dediğin gibi verilmiş bi sadakam varmışki ucuz atlattım dualarına ihtiyacım var canm arkadaşım :1:
|
slm yaprak naber? habersiz ve davetsiz misafir kabul edionmu? :70:
|
günaydınlar betülcüm tabiki gelebilirsin davete gerek varmı
snin bna gelmen bnim için bi şereftir hoş geldin sefalar getirdin :2: sninle tanışmak nasip olmadı bn tülin |
çook hoş buldum ve tanıştığımada çook memnun oldum tülincim bende Betül Betüş de diebilirsin :78: aslında paylaşımlarını genelde takip ediyorum tanşmakta bgne kısmetmiş :2: bu arada misafir perverliğin içinde tşk ederim..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:55 . |