![]() |
günaydın :106:
|
Yitirdiğim tek inanç kader yaşama zorunluluğumuz bilmeden ezberlediğimiz tek yazgı alnımızdadir. Her kul kaderine doğru kaçarken hazin hazin bana seni yaşatmayan hangimizin kaderi seni ve beni kavuşturmayan kaderimiz suskunluk...
|
|
Günaydın ferhat hoşgeldin nasılsın. Ne içersin yada gel biz kahvaltı yapalım:-)
|
sağol ya kahvaltı yaptım ben.. varsa bi çayını içerim
|
|
Günaydın ferhat hoş geldin.
|
hoş bulduk... sende hoş geldin..
|
günaydın naber :)
|
KanDiLin müßarek oLsn AbLaCm :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
hoş geldin... nerelerdeydin kaçak
|
Sen kayıp ben kaçak.:-)işler yoğundu kafamı kaldırmadım başka sorunlarda olunca nete girmeye vaktim olmadı.
|
Allah kolaylık versin
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok sağol resim için ronahi :2:
|
kaçak, dükkan sana emanet sen kapatırsın :))
iyi geceler |
Bende kaçıyordum tam şimdi:11:
hayırlı geceler |
Berksan-büyük yalan
kalbim eski bir valiz gibi
gidiyorum bu sefer son çok denedim denedik olmuyor zorlama kalasım yok elbette yanacagim bende belkide yanmam gerek senden bana kalan ne varsa şimdi eski bir hatıra zorlamam sorgulamam maziyi yaşandı ve bitti değerli ve değersiz ne varsa unutmadım büyük yalan sanki her gün o gün gibi vedalaşip kapı duvar ayrılıyormuşuz gibi... |
|
Slm canım sayfalar arasında dolanırken bir soluklanayim dedim nasılsın derin iyi misin
|
Alıntı:
dikkat et sonra koybolu verirsin mazallah... |
Sen aslında kendine dikkat et kayıp sen kaybolma ismin gibi boşuna sana kayıp dememişler:11:
|
Iyiyim sağol kübra geç gördüm kusura bakma.
|
yağmurlarla inseydin içime
içim senden yanaydı yüzümdeki işgaller senden karaydı seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi sana yazacaklarım sil sil bitmezdi ve ben sende hiç birşeydim sen bende herşeyken... |
Ben hiç pazarlık etmedim duygularım için
helede sana ithaf olunanlar için Yüreğim yettiğinde sevdim yetmeyecekse yaklaşmadım bile |
:1:
|
hoş geldin derin sessiz kalma öyle :)
|
Bekirle senin arana girmiyim dedim:-)
yorgundum yazarsam takılıp kalırım diye bakıp çıktım. Neyse annemde bu gün geliyor nefes alıcam nihayet. |
oo gözün aydınn (: ya sen rahat davrann istedgn zaman yaz hepimiz bir aileyiz ((:
|
sağol yabancılık çekmiyorum yorgun olmasa aranıza mutlaka girerdim:-)
|
Alıntı:
|
sağol ali osman Öyle olduğu için burdayız zaten:85:
|
aLosar yanımda smdi usendi yazmaya eyw saoLsn dio (:
|
Normaldede bu kadar iyi anlaşmanız ne güzel:2:
|
tbi cnm bz her zaman oyLeyz.. (: severim keretayı :D
|
Allah bozmasın:2:
|
bu ortamın oluşmasında en çok katkısı olanlardan biride bizim bekocandır.. bizim yıllardır olan dostluğumuz buraya taşındı ve buraya da yansıdı.. iyiki varsın bekocan ;)
dipnot: bu arada dümeni ben devraldım :D |
Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır, Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım, Bu gece dağ başları kadar yalnızım, Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından, Dudaklarımda eski bir mektep türküsü, Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim, Gözlerim gözlerini arıyor durmadan... Nerdesin ?
( ATTİLA İLHAN ) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:14 . |