![]() |
[b]helin_helin ben onu tanıyorum o beni tanımıyo:D
çikolata..üzliii cano_65-can alper (fenden).. gizemCe-ato-siyo [b] |
gizemCe: sevdiim bi arkadaş
ato: bitanedir bitane;) siyo: o da atonun arkı. ii çocuktur miss maniak peaC_eR helin |
miss maniac ' ı unuttum :) peac_er : espriden anliyor ;) yani benim yaptiklarima gülüyor ya da ben öyle sanıyorum neyse :)
helin e gelince onu sewen 2 kişi ye tek rastladım MKtr - Thor - Dante |
kimmiş o 2 kişi..................söle bileyim ....bu arada hanii bi daha hakkımda yorum yapmıcaktınnnnnnnn.......................:@ ha bu arada seni herkes sevio yani öle mi.......:72:
|
senden çok sewenim oldugu kesin ;) ayrıca sana kimse yorum yapmak istemediği için oyun tıkanmıştı açayım dedim fazla konuşma ...
|
hadii yaa.........:)
|
yaw gençler tartışmayın ayıptır günahtır ramazan ramazan:D
|
3 üy 3 yorum oldu tartışma alanı tartışma yaratmayalım pls şimdi dağılın uleyn:11:
|
Alıntı:
|
oyun devam etsin
calimero, mktr, bide aklınıza gelen bi üye :D |
calimero:iyi biri;)
MKtr:ben hackoogle:o da iyi biri ato--- zelal doctor khumalo |
ato:süper şahsiyet insan ötesi bi warlık:cool:
zelal: iyi biri:) doctor khumalo : tanımıyorem:P alosar ,siyo, helin_helin |
alosar:çok sevdiğim birisi...
siyo:forumun artık olmazsa olmaz üyelerinden;) helin_helin:bilmm artık..:D zelal,qizemmce,muhemar |
zelal:helinin arkı
gizemce:çok iyi bi arkadaş muhamer:iyi bi abimiz:) doctor khumalo atooo lastodesigner:D |
doktor: seni gidi sei ver bakem o telefonu : :85:
atoooooooo: yaw özledim keratayı bayadır görmüyom :D last designerci:D : hastaymış geçmiş olsun aloşar muhemar zyrecc |
alosar:sevdiğim birisii
muhemar:o da sevdiğim birisi..:D zyrec:yöneticimiz.... gizem,çikolataa,hackoogle |
gizem: kankimin arkı:D
çikolata: o da kankimin arkı ve benimde arkım hackoogle: ıyyyyyyyyyy :d helin_helin, zelal, smal wolf |
helin_helin:yorum yok..:D
zelal:kısaca herşeyim desem yeterli..;) small wolf:ooyy çok şirin,tatlı efendii bütün ii özellikler onda...sevdiğim biri... satan22,siyo,atoo |
Satan22: Çok İİ Bİrİ Vee Benİm Sİtedekİ Geyİk Partnerİm :)
Atoo:onu Tanimiyorum Ama SevdİĞİm Bİ ArkadaŞ Sİyo: Satanin Saz ArkadaŞi :72: Sİnem-zyrec-yasemİn |
Sinem= tanıdığım kadarıyla iyi kalpli güzel bi insan
zyrec= Ruşen abinin Yeri başkadır yasemin= oda çok iyi birisi Siyo :11: muhamer-lastdesigner |
siyo:esaslı delikanlı...:D
muhamer:sevdiğimiz bi abimiz;) lastdesigner:bi tanedir ama o da hastadır:( helin_helin-hacko-cikolata |
helin_helin = pek tanımıyorum iyi birisine benzior
hacko- bizim hekko bi tanedir çikolata= tanıdığım kadarıyla iyi kalpi birisi sinem-satan22-zyrec |
sinem:ayrılıo maalesef aramızdan...
satan22:adminimiz....ii biri.. zyrec:yöneticimiz...:) mktr,alosar,atoo |
üçüyle de çok samimiyimdir...:)
siyoooo-hastadesigner:(-doctor khumalo |
Alıntı:
|
yaw napayımm.:D..hani tanısam yazardım bişiler...:72: tmm ama değişecem bi dahakine söz..:11:
|
isimmm???
|
mktr,alosar,atoo
|
mktr:ii bi arkadaş
alosar:cook sevdiğim birisi atoo:beni sevmeyen bi kişi..... muhemar.gizemce.siyo |
muhemar:ii bi abimiz
gizemce:ii bi arkadaş siyo:ii bi arkadaş zyrec-sea star-hackoogle? |
zyrec__walla nedendr bilmiyorm ama tanımamama rağmen kanım çok ısındı :)
sea_star__? hackoogle_oda sıcakkanlı biri adıda hikmet :) peac_Er,miss maniac,lastdesigner |
peac_er : olgun, oturaklı..;)..+...üzliciimin kuzeni...;)
sea_star: 8 toptan hangisi agır...:11: LastDesigner : severim keratayı...:D çikolata, MKtr , Siyo.... |
çikolata:üzli çok tatlı biri..:D
mktr:mesut iii bi arkadaş....hoş sohbet:) siyo:tanımıom ama çok neşeli birine benzio..iii bence.:) satan22.alosar.hackoogle |
satan22:geyikteki partnerim;)
alosar: sevdiğim bi arkadaş:) hackoogle: tanımıyorum... sinem-özge-helin_helin |
Sinem- çok eğlenceli iyi kalpli bi kişiLik
özge- ilk defa duydum helin_helin- oda neşeli bi karaktere sahip ii biri thor-apobey-dante |
üçünüde tanımıyormm üzgünüm:)
atoo_siyoo_zyrec |
atoooo: o bir atıcı.:72:
siyooo : bira içince çok kızaran biri..:11: zyrec : O bir aşık..:11: helin_helin, sinem, destina_65 |
helin_helin: dişi canélerden...:D...pek severim kendisini.....;)
sinem: pek muhabbetimiz olmadı ama ii bir arkadaş.... destina_65: bizim yusuf abi...cameraman....;) zerguwan, muhemar, sea_star.... |
Üçüde adam gibi adam..Harika insanlar..hoş burada adam olmayana çok şükürki yer yok zaten.
Smallwolf,gizemce,sinem |
gizemceyi tek tanıyorm forumun aktif üyelerinden :)
peacer:)_alosar_satan22 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:03 . |