![]() |
|
Ah...Yar...Neden Anlamadin...Seni Sevdigimi..
Inan baska Carem yok... oFsss... bu ses insani kanser eder... Muthish.. |
Bu nasil aci ki..
goz pinarlarim akmazken bogazimda tuzu var .. Her nefeste icimi , yuregimi kanatan ince keskin sizisi var.. Benim bidigim butun kelimelerim artik kifayetsiz.. Benim vatan borcu odeyen ruhum var.. Askim dagLarda.. Beyazimda kan var.. |
Göçebe Yürek...
Göçebe yürek... Kampana çaldı.. Pılını pırtını toparlayacak sanki ne vardı..???? Bir kör bir topal Ömrün.. Kısalıp uzayan iki çizgi arasında Gelir gider.. Ölümü yalnız bırakacak kadar.. oFF... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Durul artık.. Oturmayı öğren İnternet’te bir sayfa aç kendine Kurul artık.. Göçebe yürek Bağdaş kur Otur artık .. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hiçlik'te bulaşalım sevgilim, oturup konuşalım Dört yanımız dizboyu insan.. Yağmurdan bile usanalım.. Yağmurla sevişirken.. |
Nihilist bir otobiyografi Buldum iç cebime astım.. Ben de bir kelimeyim ölümün dağarcığında Türkiye benim yurdum.. Hiçlik'te buluşalım, öpüşürken göz kırpalım Başağrısı çekelim üç gün üç gece Yalnızlığın sularını bulandıralım Görünmesin bir şey geride |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ay bu gece ne büyük, ne büyük anne.. Deniz gümüş gümüş, ağaçlar sereserpe.. Uyudum uyandım, sağıma soluma döndüm Bir balık sıçradı sularda, duydum.. İki uçurum gibi derinleşti gözlerim.. Ben onları yıldızlarla, yakamozla doldurdum.. Ay bu gece ne büyük, ne büyük anne.. Denizi bir halı gibi işledi yalım yalım.. Sabaha hepsini sökecek, tezgahı güne.. Bırakıp gidecek -ay yorgun işçisi doğanın.. Güneş sürdürecek.. O yorgunluğu , kendince.. |
Bugün De Ölmedim Anne.. Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım Kahvelerde oturdum, çocuklarla konuştum Sıkıldım, dertlendim, sevgilimle buluştum Bugün de ölmedim anne Kapalıydı kapılar, perdeler örtük Silah sesleri uzakta boğuk boğuk Bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük Bugün de ölmedim anne Üstüme bir silah doğruldu sandım Rüzgâr, beline dolandığında bir dalın Korktum, güldüm, kendime kızdım Bugün de ölmedim anne Bana böylesi garip duygular Bilmem niye gelir, nereye gider? Döndüm işte; acı, yüreğimden beynime sızar Bugün de ölmedim anne. .... |
|
İpsiz ruhum, sarsak, serseri Otobanlarda sırtında heybesiyle Cafelerde tuborg bira ve patates cipsiyle Durdun bir yerde, çağını bekliyosun.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:36 . |