![]() |
Al beni yar , gotur...
Biktim artik hep ayni var oLusLardan.. |
Yüzü gitgide suya dönüşen kadınım.. Bir iğne, bir iplik kaldık şu dünyada Ancak birbirleriyle bütünlenebilen... Düşün ki, senin bütün adlarını söylesem Doğa ayaklanır, koşarak gelir yanıma yüzü git gide suya dönüşen kadınım Benzedik birbirine bakan iki aynaya.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yaşamak güzel, yaşamak güzel, yaşamak.. Artıları, eksileri yitirsek de boyuna.. Kör bir noktada durup ardımıza baksak.. Sularda pul pul, toprakta tel tel.. Çözülüp dağılsak ve ömür desek buna.. Al yarısını, öbür yarısı bende kalsın.. Öleceğin günü bana önceden haber ver.. İçimdeki, dışımdaki saatleri kurdum.. Yelkovanı kovalayan akrep gibi kaldım burada.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Denizin dikeninde uyudum.. Uyandım ter içinde.. Gecenin son otobüsü.. Götür beni uzaklara.. Yağmurun diliyle konuştum Uzandım taşların eliyle Yolların arklarından baktım.. Gözyaşların merceğiyle.. |
Alnımda bir seğirme
Yüreğimde hüzün.. Uzun bir sözcükse ömrüm son iki hecesin sen.. Günüm geceye ilikli Yanımda yok bir kimsem |
Avludaki kiraz içini çeker.. Elma, armut, akasya.. Geçip gidiyor günler Boğuk bir sis altında .. Elimin ucunda defter Köpürüp duruyor boyuna |
|
Ölmek son değildir gülüm,
Ölüm; kavuşmaktır sevdaya. Ve yüreginle gurur duy ki; Bedenini korkmadan ölüme Senin için seren bir sevdaya sahip. " Bir akşam vakti, Gözlerine yıldızlarla düşüp Yüreğini " yüreğimle " yıkayacaktım. Her gülüşünde, Gözlerinde yeniden açan baharlara, Delicesine gözlerimle sarılacaktım. Geldiğimde, Yangınlar içinde gördüm yüreğini Alevleri kuşanıp gözlerine, Kibritsiz tutuşturmuşsun denizlerini. Ölümü kazıyıp kirpiklerine, Kuru toprakla kavuşturmuşsun Vuslat yolcusu dizlerini. Gözlerini alevle avuçlarıma düşmüşken Kirpiklerim kuru kalır mı sanıyorsun ? Gidişini bin hançer diye Yüreğime delicesine sürmüşken Bedenim yaşar mi sanıyorsun ? Vurma hançeri yüreğime, Akıtma yüreğini ellerime. Senin yerine, Ben diz çökeyim Azrail`in gölgesine. Senin yerine, Ben göçeyim ateşin sinesine. Bir tek söz söylemeden sus ne olur. Bir günahına bedenimi serecek kadar Bir acına yüreğimi közleyecek kadar Seviyordum seni. Yüreğimi " yüreğine " emanet edip Darağacındaki urganlarını Senin saçların bilip Senin yerine, Gülümseyerek ben ölmeliyim gülüm. Ve bir gün gelirsen yanıma, Yeni açmış kır çiceklerini ser üzerime. Dokunmak istersen toprağıma, Yüreğinle dokun üşüyen tenime. Sorma ne olur neden gittin diye, Bir nefeslik ömrüm vardı; Cennet kokulu sevdana yüreğimi adayıp Senin için öldüm be gülüm. |
HosgeLdin..
|
Hoşbuldum.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:50 . |