![]() |
Teşekkür ederim bu güzel paylaşım için değerli _kolera_:2:
|
Hayat Bize Mutlu Olma Sansi Vermedi
Hayat bize mutlu olma sansi vermedi Biz kendimizden baska Herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz, Acisini acimiz yaptik. Çünkü Dünya'nin öbür ucunda, Hiç tanimadigimiz bir insanin Gözyasi bile içimizi parçaladi... Kedilere agladik Kuslarin yasini tuttuk. Yüregimizin yufkaligi Kimi zaman hayat karsisinda Bizi zayif yapti. Aslinda ne güzel seydir Insanin insana yanmasi Ne güzeldir bilmedigin birinin derdine üzülmek ve çare aramak. Ben bütün hayatimda hep Üzüldüm, hep yandim.. Yasamak ne güzeldir Sevinerek, severek, sevilerek, Düsünerek... ve o vazgeçilmez sancilarini Duyarak hayatin YILMAZ GÜNEY |
Alıntı:
Mutlu ettin beni, zor spas... Yüreğine sağlık...:2: |
Acının Miladıyla
Acının miladıyla başlayan bir hikayedir bu yaşayıp gelmişiz ormanlar bir yanarak her dönemeçte uğultulu uçurumlar her şafakta uzun uzun kurt ulumaları Ey masalcı otur şu geyik postuna ve anlat şimdi bütün bunları Önce yaşadıklarımızı koy ortaya hatamızı ve sevabımızı anlat görelim nelere kahretmişiz bunca zaman nelere göğüs germişiz görelim bir bir bedeli ödenmiş midir şafağın, bilelim yaşamak yeni acılara sürgün etse de bizi Hayatımız göründüğü kadar basit değil ama anlaşılmaz gibi de değil öyle çoğunu unuttuk belki şimdiden belki bitti birtakım bekleyişler umutlar da bitti bir zaman, sevgiler de ama unutmayalım zulüm de biter hayatımızda Ahmet Telli |
Alıntı:
|
Grup Demsal \ Baran Bari
|
Aslı Gibidir!
Sadece senden ibaretim Seni benden bilmeliler, Senden başlayacak beni sevmeye Bütün üvey sevgililer... Özhan Hakan |
şiir için çok teşekkürler
|
Rica ederim. Umarım beğenmişsindir.:2:
|
Şu hale bakın, site hayalet şehire dönmüş.:72:
Sitenin sahipleri pek uğramamış.:72: Ne oldu da birden bire ziyaretçiler bıçak gibi kesildi acep? Hadi şimdiye kadar sınav falan vardı, ya şimdi?:20: Neyse, ben gene de buraya bişeyler yazayım da, bir okuyan olur belki... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:12 . |