![]() |
Şikayetname
Yapılacak iş ekilmeye hazır bahçe Hayat benim için pırlantadan akçe Farketmez lehçe Beat kazan,lirik kepçe Asileşirse kaplan.takar ani pençe Neyin iddasında yanar döner çekişmelerdesin? Beyin en güçlü sahipliğin,kalbin arsız dengin Boğulmakta olduğun denizler dingin Uçmakta olduğum gökkubbe engin İfadem hayli derin. Ne kadar özenle yapılsa da gözüme batar yamalar. En yakından gelen hücumlar,nedir suçumlar,bak koçumlar? Çenede alçılar,akordu bozuk gaydalar. Kendinizden esirgediğiniz faydalar. Arının soktuğu dudaklar acı kapar,canın yanar,acı yapar Mikrofonun efendisi vezire tacı takar. Bir basit kelama kurban gider krallar. Yenik zırvalar,yitik Prof.lar vs. Kendini bugüne kaptıranlar,kendine kurşun sallayanlardır. Bu sapanlar baş yara ki; İlhamlarımdır. Gülmeyen tekerler gibidir bir köşede intiharlar. Vakit ön göstermez,siscesine sinsi planlar. Dağda duman tüter,bende tütün. Anlatmaya kalkıştıklarım bütün. Haydi bu kötürümü yürütün! ... Kafanızı kendi yumruklarınızın gücüyle dövün! Şahsıma savurduğun ezik küfürlerle övün! Kalemlerimin ucu sihirli iğne Sayfam isterik yazsam doymaz. Gönüldendir şikayet,ateş kesilse ceset yerden kalkmaz Bitkin bitkiler mefta... Koy başı rahatçana yastığa... Geçmiyo günlerim hafta.... Şikayetnamem yasta..... Hırs ve şehvet adını vermiş iki başlı canavara Sadakatin yenilgisiyle başın çarpar meteora İnfilak eden nefis bin pislik bırakır yol boyunca Kulaklarıma tecavüz eden kuru gürültün çınlamakta Korkarım ki,familyanızın çoğu içten pazarlıklı, Odam,Evim,Sevgilim hepsi nazarlıklı, Bu dünyada bir gerçek var,inan herşey karşılıklı Bu savaşa dahil olduğundan insan kendinden utandı Aman canım kıymetli dokunmasın bana yılanlar, Vakti gelince işe yarayacak sakladığın tüm samanlar Ruh parmakla anlat derdimi,sükunetimi bozdular Kumlarında kıvrılan yılanın başındadır topuklar. Sagopa Kajmer |
Cook Tskler:::
|
ya bana yokSun diosun ama ben senin forumda bulunduğun saatte nete giremiorum takdir edersin ki bi abim var[[kıskancın teki:D]]..nasılSın..??
|
kişiselin hayırlı olsun...!!!!
|
Alıntı:
iiyim ama biras hastayimm bugunn sen nasilsin? |
Alıntı:
sagol tskler.. |
Selam _kolera_.
Nasılsın görüşmeyeli? |
iim sen? galiba az once bu konu hakkinda konusmustuk ama nese:72:
|
:93::93::93: