![]() |
Bir zamanlar sevdiğin,
Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, Tatlı nameler gerçek oldu mu? Hiç yüzünden darılmak, Her güzel şeye alınmak, Bitik ve mutsuz anılmak, Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimdem gelirsen, Aşk için direnirsen, Nerede yanlış bilirsen, Belki bir gün bulursun, Ama sen onu da unutursun, Boşver... Yüreğinden yaralı, bizim hikayemiz Kaderimden kalanı, silsem de gitmiyor İki sohbet aralı, bütün mesafemiz Geldim anlamıyor... |
kişiselimin yolunu bilirmiydin sen yhaa...;) güzel şarkı...:1:
|
evet cok cok guzelll
|
|
Söz vermiştik yıllar önce
Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim,sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim olsun sadece İzin ver solmasın açan çiçeklerimiz Gözlerin gibi yalan söyle İstersen kabullenme Yine battı yaz güneşi Açamadı soldu aşk çiçeği |
|
Bitti derken hayat yani başlar
Ve her güzel şey gibi çabuk biter Bitti dersen hayat tükenmeden Acısı içinde sürer gider Yalan Herşey yalan inan Söz ver bana umudum ol Ver de inanayım geleceğime Ne yana baksam aynı yüzler Ne yeni ne de yenileri Küçücük yüreğimle ben Sana sıgınıyorum |
calısmıoo
|
ama yhaa olamazzz
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:28 . |