![]() |
ben şimdi soğuk küveti dinliyorm..:)
|
Alıntı:
|
ne yaptık garibi çektik bütün gün candostla tartıştık,güldük,yorulduk,sizi ösledim ayrıca bana temizlik yaptırdılar..:(ee çağla ağlamış aldığım duyumlara göre
|
evet ağladı..sora ilhan hoca geldi ..baya bi nasihat etti erkeklere..ya cabir çağlaya bişi demiş o yüsden ağlamış..bende tam anlamadım .. sınıftan haberim yok..:D neden kavga ettiniz ki ? garip hoca da bana bütün yazılıları okutturdu +7 puan da vermedi :D
|
ya boşwer bildiğin gibi çenesi durmuyo onun...:)nese ya sana haksızlık ya herkese verdi amma..
|
ya ne dedi bilio musun ? hani altta d.% bilmem ne bi formül vardı işte ben yer kaplıo die 3.soruya yazdım ..nasıl olsa 3. soruyu yapamayacam orda kalsın dedim..neyse silgi alış-verişi yasak ya silemedi işte formül yazmışım die 3 puan vermiş 3.soruya dediki yapmışsın soruyu puan vermedi:D neyse yaw
|
aman ben düzeltiririm merak etme sen ..:)hele bi düzeltmesin.....yaw seni çooooooook ösledim yaw
|
of ya kızlar nolcak halimiz ya benim son zamanlarda sınıftaki vukuatlara sinirim bozuluyo
|
amaaann çok ta tın..valla beyza takma hiç..notlarım bi ii olsun da gerisi mühim diil..sınıftaki kızlar hariç[bazıları] hiçbiri umrumda diiller
suşim ben yarın full senin yanındayım tmm mı:) |
e yani orası öle de ortam gerilince haliyle biz de etkilenioz amann bir yığın saçmalık ya sınıf olayları
nese insallah ii ii ii ii çoooooook ii notlar alır da huzura ereriz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:39 . |