![]() |
:4::4::4::4::4::106:
kimler şereflendirmiş sayfamı böyle!! hoşgeldin safa geldin yoldaş!!! özlemişim o birbirinden mükemmel, doyumsuz paylaşımlarını..... hepsi için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum, daha önce hiç okumadığım şiirler! ki senin özelliğin bu zaten; okunduğunda büyük lezzet veren, insanın okurken kendisini bulduğu paylaşımlarda bulunmak... yine yapmışsın yapacağını yoldaş! büyüksün.......:2: Tuba resimleri için da ayrıca teşekkürler..böyle süprize can feda!;) bilirsin ona olan sevgimi.. tekrar teşekkürler ve kucak dolusu sevgilerle... umarım en yakın zamanda karşılaşırız:69: |
Bu güzel iltifatlar için ben teşekkür ederim Yoldaş. Beğendiğine inanki çok ama çok sevindim....:2:
|
İşitilmeyen
Yuvarlanarak geçtim buradan: görmediniz. Güneş bile yumdu gözlerini kapattı kulaklarını işitmedi sözlerimi. Yaralanarak geçtim buradan: sağaltmadınız. Gök bile örtündü bulutlarını sakladı yıldızlarını dinlemedi umutlarımı. Yokolarak geçtim buradan: yaşatmadınız. Ölüm bile çekti aldı anlarını tuttu attı anılarımı dindirmedi acılarımı. Oruç Aruoba |
melek naber niye hiç aramıyon beni unutuldum dimi hadi itiraf ettt...:(
|
Selam yoldaş. Nerelerdesin yaww... :65:
Uzun süredir yoksun. Ayran içtik ayrı mı düştük...:72: Şaka bi yana, hakkaten özledim yaw. Nerelerdesin. Nasılsın, ne var ne yok? Sınavlar nasıl gidiyor? Herşey yolundadır inşallah. |
Geçende böyle bir şiir okumuştum bir sitede. Onu paylaşmak isterim;
Ayrılık ayrılık kıskançlığın ta kendisidir ayrılık güvensizlikten kaynaklanır ayrılık savaşın en büyük göstergesidir ayrılık ölümdür, ölüme kucak açmaktır ayrılık gururdandır, onurdandır ayrılık sevimsizdir ayrılık GÖRESLEMEKTİR ayrılık düşünmektir ayrılık yolculuktur ayrılık gitmektir ayrılık şaşkınlık yaratır ayrılık en değersiz unsurdur ayrılık kavgayla başlar ayrılık umuda kaçmaktır ayrılık dört duvar arasındadır ayrılık aykırılıktır ayrılık bedeninden kopmasıdır insanın ayrılık deniz milidir, insanın pusulasıdır ayrılık zamandır ayrılık üzülmektir ayrılık şımartılmıştır ayrılık iki ipin ucuna tutunamamasıdır ayrılık sevdadan başlar ayrılık bir ezgiden başlar ayrılık bir anlamda doğruluktur ayrılık yanlışa neden olur ayrılık bir öyküde, bir şiirde, bir kitapta başlar ayrılık dağların tomurcuklarındadır ayrılık çiçek açtırmaz ayrılık yitirmektir ayrılık gece olunca başlar ayrılık gündüzün konuşmalarıdır ayrılık tutuklu kelimelerin imgesidir ayrılık şairlerin başını yakar ayrılık edebi yolculuğa çıkarır insanı ayrılık kimsesizliktir ayrılık beyazdan kararır ayrılık mutluluğa yol açacağını düşünür ayrılık kendini kandırmasıdır insanın ayrılık yabancılaştırılmıştır ayrılık eser, estirir ayrılık çözümsüzlüğü bitirir ayrılık ihtiyaç duyarsın ayrılık değişimdir ayrılık insanın elini şaraba uzatır ayrılık gözetmeksizin… ayrılık ilktir ayrılık hiç düşünmediğin yerde karşına çıkar ayrılık pazarlıktır ayrılık öfkeden başlar ayrılık mektuptadır ayrılık cesarettir ayrılık yasalara karşı değildir, içindedir ayrılık kanundur ayrılık insanın insana verdiği cezadır ayrılık gözyaşıdır ayrılık gül değil, gülün dikenidir ayrılık inanmaktır ayrılık yalnızlaştırmaktır ayrılık inadınadır, inadına… ayrılık küfürdür, küfürden başlar ayrılık insanı hasta eder, ilaçlaştırır ayrılık kültablasının içine sığınmasıdır insanın ayrılık yazmaktır ayrılık bu şiir gibi saçmalıktır Erdal Eksert |
Nerelerdesin be yoldaş yaww..! :65:
|
Sen gelinceye kadar ben dolduriyim sayfanı...
VAKTİM YOK MUTLULUĞA Mavi yüklü sularında Canlı, sıcak kiliminde Aradım da bulayazdım Tomurcuk açıverdi ansızın Bir çığ kopup düştü dağdan üstüme Bir ucunda sallandım Yaprağın ve dalın bir ucunda Yaşamayı kaynağından öğrendim Vaktim yok mutluluğa Özel Arabul (Bugün biraz arbeskliğim üstümde de:72:) |
EN GÜZEL
Bu müze var ya bu müze Seninle gezerken güzel Kimseler yoksa salonda Seni öpmek en güzel Bu rakı var ya bu rakı Seninle içerken güzel Kimler olursa olsun varsın Rakılı ağzından öpmek en güzel İşte bu dünya var ya bu dünya Seninle yaşarken güzel Sen varsın ya sen Ancak benimleysen güzel Aziz NESİN (Çok sevdiğim şiirlerden biri olduğu için paylaşiyim diye düşündüm.:2:) |
İNSANLAR GİDER
insanlar gider şarkıları kalır şarkılar var uzun yüzyıllar dolanır şarkılar var kısa söylendiği yerde kalır şarkılar var benim şarkılarım söyletmezler içimde kalır. Aziz NESİN |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 . |