![]() |
suphide yok yok vallaha..:72::11:
|
yok aslanım avatar mavatar avatarcı dukkanımı bura al bır yerden bır sey koy ıste he resmımı verem onu koy:72: bak keserım baglantını dıom akıllı uslu dur len
|
|
lan süpürge tohumu demedımmı sana bugun dısarı cıkacam sallamıacam hıcbırseyı dıye bu hıc bırseyın ıcınde sende vardın:11: ne anlayıssız adamsın ya ha odun ha sen duvaramı soledım ben bukadar uzun cumleyı kurarak bır hıc ıcınmı okadar efor sarfettım ayakkabı koselesı:11:
|
|
yok be olum ne cılvelesmesı.de hade ben uyucam yorgunum..sayfmdanda cık len kırletme ole saga sola yazıp cıkarkende ozonla mıkrop herıf her pıslık vardır sende:72:
|
|
sparta bana demogojı yapma suphı oglum karsındakı sen daha ali topu at dıyemezken ben kudugum cumlelerle yedı altmıs bes gerı tepmelı top mermısı kadar etkı yapıodum :11: benım sana uyu dıye anlattıgım masallardan alıntı yaparak benı cozmeye calısmanda cok komık sparta:11: spartalık mıpartalık bırakmam sende omur boyu sozlerın esırı yaparım cıvı gıbı cakarım yuregıne ıkı kelıme yı lan suphı nettıg oglum bana oluom dersın:11:
|
|
ertelendı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:31 . |