![]() |
m!grommm çıktınmı nerdesin
|
buradayım |
nasılsın canım sonunda denk geldik :72:
|
ewy ya ben iim sen nasılsın son günlerde üzgün olduğunu hissettim |
yok canım iyiyim üzgün değilim arada durgunlaşıyorum bir ara çok kaptırdım kendimi ondan babam vandaydı döndü bu gün o yokken zorlandım biraz ondan birazda:2: bu gün evdeydim yarın iş başı tekrar tabi sen neler yapıyosun göremiyorum seni eskisi gibi:79:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BU GECE HİÇ BİTMEYECEK Mİ? ZOR ZAMANIM YOKSUN!...YİNE SÖYLE BİTECEK Mİ? BU HİKAYE.... KIZDIN MI? KÜSTÜN MÜ? SÖYLE!... KİME? BANA KOYMAZ YALNIZLIKLAR. SIYRILDIM BÜTÜN KORKULARIMDAN HEMDE!...ÇOKTAN AĞIR MI? YAŞADIKLARI(N)M. ACILARIM SAKLANACAK YER ARIYOR. BEN ÖLÜME AŞIĞIM. ÖLÜM BENDEN KAÇIYOR. ŞU FANİ ÖMRÜMDE... RAB'BİMDEN SON(İKİ) DİLEĞİM. BİR ÖLÜMLE!...BİR ÖZGÜRLÜK!... MÜJDELENSİN. EY YAR! AH YAR! ÖLÜM BANA. ÖZGÜRLÜK SANA. BENİM ÖMRÜM...... SENİNKİNE..... İKİ CANLI CENAZE.... YETER!..... AYAKLAR ALTINDA!... HEZEYAN PEŞİMİZDE. SONRA...... BU HAYAT BİRİMİZE FAZLA. ÖLMELİ BİRİ DİĞERİ İÇİN. YA!HASRET YA!VUSLAT BİRİ SENİNLE KALSIN. BİRİ BENİMLE GELSİN. YA!ÖZGÜRLÜK YA!ESARET. BİRİ BENİMLE GELSİN. ŞAN!...ŞEREF!...KALSIN,KALANLARLA......... |
iyi akşamlar m!grommmmmmmmm :64:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:04 . |