![]() |
gencler imzalarimi eskiden beqir yapiordu simdi ben yapiorum yanlis anlasilma olmasin :D
|
:11: :11: :11:
|
:11: :11: :11:
|
:11: guzeldi tskler...
|
he he çok güzel saol:D
|
Gün Doğuyor
Gün doğar kızlar ormanda ağaçların gölgesi altında dedikodu yapadursun. Bir kaç erkek de yiyecek arayışı için yola koyulur.. :)
NOT: ZerguWanda kızlara gözkulak olmak için başlarında durur. Ve o da kendini dedikoduya kaptırır...:72: -------------------------------------------------------------------------- Erkekler(SATAN22-ALOSAR-MUHEMAR-ATOO- LASTDESIGNER-BEDEVİ-ZYREC-GOKHANAYGUN) SATAN22: Balık tutacaz arkadaşlar...!! LastDesigner sen git sivri bişiler bul getir baqem...:72: LASTDESIGNER: Getirdim abi al...:85: SATAN22: Çok hızlısın LastDesigner aferin. Yalnız bu çok sivri :11: :72: LASTDESIGNER : Bişi olmaz abi daha iyi tutulur...:72: (Bu arada okyanusun öte tarafından ard arda dumanlar belirir. Biri bi mesaj veriyor olmalı ?? ) MUHEMAR: Gokahaygun bak baqiim ne demeye çalışıyorlar.Sen anlarsın MORSdan. Kodlarla kafayı yemişsin zaten...:11: GOKHANAYGUN: Dur dur ! Galiba anlıyorum. Şöyle dio abi: .....Muhammed..... Ben..... Atilla...... Şu Intro...... Hala...... hazır..... değil mi?......:72: MUHEMAR: Allahım yaa!! Ben bu adamdan kurtulamayacak mıyım?:11: :72: GOKHANAYGUN: Abi bişiler daha yazıoo : .....Muhammed....Benim....Bayrağın....altındaki... ...resmii.... kaldır....:72: MUHEMAR: Off .Yarabbim.... sabır, sabır .....:11: :72: SATAN22: Yaw arkadaşlar...İşimize bakalım biz hadi...!! LASTDESIGNER: Abi abdestin var mı?:72: SATAN22: Yoq kardeşim. Niye sordun? :11: LASTDESIGNER: Abi balık tutmak için abdestli birine ihtiyaç var:.:11: :72: (Alosar bi adım öne çıkarak) ALOSAR: Öho,Öhoo..... :72: :11: BEDEVİ: Alosar hiç davranma. Satan sende ver baqem o mızrağı buraya....:72: :11: (Bedevi kendini okyausun derin sularına bırakır ve av aramaya başlar) ALOSAR: Aha telefon çalıo... Alo efendim Zerguwan... He zerguwan..tmm zerguwan...seninde emğine sağlık zerguwan.. görüşürüz zerguwan.... :11: :72: ZYREC: Ne dioo ?? Zerguwan.... ALOSAR: Van balığı olmazsa heeç gelmeyin dio!!:11: :72: ATO: Yaw okyanusda ne arar van balığı...:72: :11: LASTDESIGNER: Yaa Zerguwan işte normaldir... :72: SATAN22: LastDesigner bi cigara olsada içsek keşke...:11: LASTDESIGNER: Ne iyi olurdu abi yaw. Atoo dökül lan vardır sende kıyıda köşede tene işi....:11: :72: ATO: Yoq walla son sigaramı az önce attım....:11: LASTDESIGNER: Abi ben bizim dün geceki bınıkleri alıp geliim...:11: :72: MUHEMAR: Yaw içmeyin şu zıkkımı...:11: :72: ALOSAR: Kanka baq arıorum K.....an' ı.....:11: :72: ZYREC: Yaw sigara içmeye ayırdığınız zamanı foruma verseniz kaç tane oyun paylaşırsınız...:72: :11: LASTDESIGNER: Geldim abi tam 3 tane bınik... Yaa SATAN yuuuh ya filitreyide içmişsin.. Ato al bi sana, abi bu sana, aha bide bana.. (Bu arada bi çığlık sesi duyulur) BEDEVİ: İmdaaaaat!!1 boğuluyorum...imdaaat!! yardım edin...!! (Herkes suya atlar)(Bedeviyi kurtarırlar) :11: :72: BEDEVİ: Allah razı olsun arkadaşlar..Sizde olmasanız....:72: :11: GOKHANAYGUN: Abi ne yapsak! Bi yemek bulma programımı yazsak ne? :11: :72: ZYREC: Yok sen bi oyun yaz en iisi...Yemek kolay buluruz onu..:11: :72: ALOSAR: Yaw aç susuz kaldık yiyecek bişiler bulmalıyız bir an önce... :65: :72: LASTDESIGNER: Buldum kanka ÖZGÜR abiye gidelim....:11: :72: (Herkes hep bir ağızdan yok yok bunun başına güneş geçti..Gel buraya LASTDESIGNER açlık başına vurdu senin...):11: (Artık hava yavaş yavaş kararmaktadır):18: (Gok,LastD,Stn,Muhem,Alosr,Bedvi,Ato ve Zyrec denize karşı bağdaş kurmuş bi şekilde oturarak kara kara düşünüp güneşin batışını izlemektedirler.):11: :72: (Birazdan kızların yanına dönmek için ayaklanacaklardır.):72: (Kızlar tarafında keyifler tıkırında eee tabi! başlarında Zerguwan olunca norml bişi..)(Kimsenin yemek aramaya çıkanları meraq ettiği yoq..):11: :72: DWM ııı GELECEK............ -------------------------------------------------------------------------- rep isterriiiiiiiiiimmmm!!!!! |
bu da güseldi:)
|
süper olmuş yine :11: beko afferim lan sende valla ciddi ciddi gelişme var :72:
|
yaw aloo de geet....:11: :11:
|
:11: :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:59 . |