![]() |
leyn angaralı nerdesun
|
satanistlikle işim yok diyon ama resim öyle demiyo?:85:
çabuk söyle;yarın ki ayin saat kaçta?bende geelcem. :111: valla sen istediğin kadar söyle;aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. |
Ufuk çizgisinde biten bereketli toprakların karanlığında, upu*zun bir yoldaydık geçen hafta...ve dolunay, buğulu bir ki*tabe gibi gökte asılıydı. Nur yüzlü bir yol arkadaşıydı gece boyunca... Duru ve sakin izledi bizi; daldıkça camı yalayan kirpiklerimiz*den öperek, şefkatle... Yol boyu tenimizi parlatan ışık sa*ğanağı, nehir kenarlarında pul pul yakamozlanıyor, meltem estikçe kavak yapraklarında yanıp sönen bir ateşböceği kafilesine dönüşüyordu. Ne zaman başımızı kaldırsak orada mağrur ve sessiz parıldıyordu; eteklerinden puslu haleler sa*çan sihirli bir gümüş lira gibi... Arada eflatun bir bulutun arkasına çekilip gizleniyor ve orada birkaç dakikada bütün mahcubiyetinden soyunmuşcasına cüretkâr, bu kez çırılçıplak bir raksa başlıyordu semada... Kutsal kitapların yazdığı gibi, tanrının geceye de hükmet*mek üzere yarattığı bir büyülü ışıktı o... Çevresi yıldızlarca kuşatılmıştı, onun kadar parlayamadığına yanan... ve biz yol boyu, hüzünlü şiirler damıttık gözalıcı ışığından... Gerçi Fuentes'in dediği gibi, üzerinde o adamlar gezindi*ğinden beridir bizim romantik hayallerimizin tanrıçası olma özelliğini yitirmişti kısmen, ama hâlâ öyle güzel, öyle baştan çıkarıcıydı ki... Gece boyunca ilham verdi hepimize; bayram şekeri tadın*da, ilk öpücük heyecanında... ve eski bir şarkı olup yerleşti di*limize; "Dün gece mehtaba daldım hep, seni andım/öyle bir an geldi ki, mehtap... seni sandım". |
çok güzel zuzu...:85: ben yokken bayabi konu açmışsın ama geldim artık.. bugünden sonna yinede buradayım yine forumdayım artık.. çok özlemiştim yaw..:85:
|
de haydın herliii olsun caneeee
|
gel artık :65:
|
Selammmmmmmmmmmmmmm....:85: ben geldim.... (hoşgeldim) özleyen varmı acaba beni..:72::11: ula işler yüzünden bi türlü giremedim bu aralar.. bide il dışındaydım.. ama geldim artık buralardayım....:85:
|
Dön Bekliyorum.......
Seni Seviyorum.... :65: :65: :19: |
Canım sıkılıyor canım yanımda yok diye....:65::65:
|
slm millet n habersiniz ben geldim yaw...:11: ula hiçmi özlemediniz beni...
|
yoo ne ozluycez la yoklunu farketmedık bıle sen yokmuydun:11: :72:
|
ula suphi uyuz n habersin nan....
|
nasıl konusuon la sen benle ındır o elını ayagını duzgun dur la duzelt yakanı makanı ha sımdı sole nerdeydın sen ula hı otelmı lenburası kafana gore gelıyon gıdıyon hı bak aslanım buranın kuralları var oyle bası bosluk olmaz aklını basına al :72:
|
aklım zaten başımda yaw başka nerde olucakki..:72: hem bazı işlerim vardı o yüzden bu aralar pek yoktum.. gerçi annatmıştım sana o özel nedenleri annadın sen onu..:85::72:
|
Alıntı:
|
:72::11: geldi yaw..:72:
|
:11: :11: iii o zmn :72:
|
yaw bu aralar sayfama kimsecikler gelmiyo acep nedendir.....:72:
|
:11:ee ben geliim barii..ee napıonn ne edionn bakem..:D
|
hoş geldin kıs nedem yaw sabahtan yemek tariflerine bakıyodum..:72::11: ileride işe yarar belki..:72: sen napiyon kıs...:85:
|
hazırlıklar nassı gidio abi? yarın için neler hazırlıosun... yardıma ihtiyaç var mı... istetiim mi? fundadan pasta börek... :11: :72: gerçi sen hamaratsındır... elinden her iş gelir ama yinede soriim dedim... :72:
|
Kardeşim ben aldım altını mı. Yemekleri hazırla bugün bi şey yemicem. Sırf yarın sendeyiz diye:D
|
yapmazmıyım yaw ayıp ediyon..:72::11: vallaha n börkeler yaptım bi görseniz..:72::11: bide altınlar için özel bir kase yaptırdım toplamak için.:72:
|
:11: tmm tmm... yarın görüşürüz... ilk ben gelirim heralde... :72:
|
ilk gelene süprizlerim var...:72:
|
:11: :11: sürpriz derken.... :72:
|
yarını bekleyin..:72::11: oyunlar oynanacak kuralar çekilecek..:72::11: gün bizim gününüz olucak yarın..:72::11:
|
taaam... :11:
|
Alıntı:
|
Kardeşim günün hayırlı olsun :belki uğrayamam bi daha var mı bi istediğin ha unutmadan bu da altının..:D[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Nası misafir bekliyorsun sen kardeş ya hani börek çörek alla alla
|
hoşgeldiniz kardeşler... yaw durun birazdan gelir börekler falan..:72::11:
|
Kardeşim bende geldim. Kekimi verinde bende sana altınını vereyim.:11:
|
tamam yaw durun bi.. yaw anneeee noldu bak çocuklar habire soruyolar..:72::11:
annem: tamam evladım atmam az bi durun zıkkımlanırısınız şimdi..:72::11: |
Ya teyze hadi ya ben dünden beri bi şey yemedim ama aaa ayıp aç aç böle olur mu o kadar altın getirdik baksana külçe altın hemde:D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] s.a satan22... ben geldim.... söz verdiim gibi altınımı da getirdim... ama hala pasta börek vs...vss.. bişi göremedim... nese ben şöle içeri geçip oturiiim... :72:
|
Kardeş bizde getirdik altınımızı ama alıp gideceğim geriye kimse yok:D
|
satan gelmedi pastaları ben yapıp getirdim :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ooo ellerine sağlık.... ama şeker yerine tuz katmışsın galibaa.... :11: :72:
hem satan ilk gelene sürprzim var demişti.... hanii göremedik sürpriz falan galiba helin gelmiş ilk... ?? |
Oh oh valla eline sağlık çok güzel olmuş. Börekleri kim yapacak? Onlarda benden olsun bari buyrun buyrun
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:11 . |