![]() |
Alıntı:
|
çalışkan kız :D
|
:D senin notlar nsl?
|
fizik dışında hepsi güsel :D
|
:20:dur sana bi prog.yapim..:D
|
:D
|
ii sohbetler ben kaçar..:(
|
ben kaçar işim var kib harullah sene :) prog. hazırlıım sölerim sana:D
|
nereye yaww :(
|
bende kaçim ozamann :D
|
ben çıkmıyom ama siz benle konuşmayınca öle dedim:(
|
sen sustun ama :(
|
herkesin bir itibari vardı bence kendince
konuşmaların artı yüzünde veren seni ele 2 elim arasında kafam daldım amma derinlere orada bir kalem buldum yazdım en zekilere bana kafayı takmasın facialar yoksa koluna beni takar onun eşi olmak istemem züğürtleyince tüccar eski defterleri açar kalır naçar, yine beni bulsun istemem konuşurken senden fazla teklemem vaktim yok dinlenemem ki ben bozdu kendini aslı demek verem oldu kerem ben pineklemem lafa tutma beni yürüyorum gir dünyana sürgülen. |
:4:saol suşim..yatağını öptün mü dün?:11:
|
EWT gece 12 de geldik gelir gelmez yatağımı öptüm:)..
|
saat 21:05 hala edb. ödevini yapıyorumm::(
|
is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince |
ßi cvp yazsaydın ... abartan beni öle mi ne güsel.... ne diim sana bilmiorum ..özür dilerim gene ben gerisi sana kalmış ..+ yarın 12 de simit dünyasında kızlar olacak beyza dan cwpları alıcaz..gel konuşalım [[not: gelmezsen beyzaya sölerim o getirir..]]tmm mı şüheda?
|
ya sibel gelemem gerçekten ben birazdan gidip alcam beyzadan kitabı...sorun yok tmm barıştık gerçi küs diildim sadece kırgındım ama halloldu oke..
|
ya tmm anladım ama ne bilim ben sana her zman küçük diodum neden bu kadar sorun oldu bu kez ? ..beni bırakma dien sendin suşi..
|
bilmiorum ya off nese kapatalım bu konuyu ....
|
eskisi gibimi şimdi? :)
|
he:)
|
oh bea..rahatladım :D du sayfanı renklendirim..:D
|
ben kaçar..:)bye
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gülümse Güneşe Umut Yeşersin Türküler söyle dost yüreğine gülümse güneşe umut yeşersin |
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
kimse yoq sanırım :(nese yaw hazır çayda wardı ama!!!
|
bi bardak çay doldur sen şüheda :)
|
hoşgeldinn....:)
|
ingilizce
hadi çözemedinizmi workbook u
|
ya remzi ben hiç bakmadım beyzaya msj atıyom cwp wermiyo yrn kızlarla simit dünyasında buluşcaklar sanrım...:(
|
ohoo hayrullah bey çay soğudu ben gidiom..
|
remziiiii msj geldi henüz bitmemişşş....
|
geliim mi sayfana?:174:
|
gel gel cnm :)
|
nslsın?
|
ii yaw sibel şu senin kopya tekniği warya banaöğret ing de uygulamam şart:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:08 . |