![]() |
net yasaklandı bana): arada bir qirebiliom izizn çıktıında:(
|
:(
|
slm cnm nbrsnn
|
melek nerdesnn kzm hem çaqırıon hem yoksun bak senden örendmm teknkklerle seni döwermm ha:D acelem war zaten çıkıcam kızım
|
ayy pardon ya dalmışım:Diiyim cnm sen nassın?
|
iiym cnm cuma qünü pizza yemeye qelion dimi
|
hayır ben yarın Iğdır'a gidiyorum:(
|
hmm qelmemene üzüldüm ama nesse sen orda eqlenrsnn umarımm yolun açık olsun ii yolculuklar cnm
|
tşkk canım.herkesi öp yerime hepsine selam söle.;)yane hepsine dediysem kimlere söleneceğini bilion;):)
|
sen merak etme keçi biliomm bne:D
|
cnm bana ayrılan sürenn sonuna qeldim :D bye
|
by canım.öptüm sei çook:50:
|
Alıntı:
|
bne qeldim ama hemen gidcem ):
|
Zülfü Livaneli - Nefesim Nefesine
Yatar gül harmanı gibi Canımın dermanı gibi Har yanında çiçek açmış Binboğa ormanı gibi Nesine yar nesine Ölürüm ben sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Canım sese mi geldin Kadem basa mı geldin Sağ olsam gelmez idin Öldüm yasa mı geldin Nesine... Saçın yüzüne perde Yüreğim düştü derde Ayak üstü duramam Seni gördüğüm yerde Nesine... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]burdan dinleye bilirsiniz
|
sÜrqüN
Gökyüzünde yeryüzünde Gün doğdu mu her gün ilk gün Her gün aydınlıktır Yoksa ümit her şey loş karanlıktır Yar gurbette can yürekte Bir kafeste nE amansız Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman Her gece hep aynıdır Fırtınada, ak ayazda Sürgün her yerde hep yalnızdır Gül açsa da, kuş uçsa da Görmez dargındır Her durakta, her uykuda Sürgün her nefeste yalnızdır Her şafakta, her yudumda Hasret sancıdır Yol olsa da, ses duysa da, dağ aşsa da Her adım son, her an son adımdır Tek başına yalnızlık Bir yankıdır |
Yusuf Hayaloğlu (demek şimdi Gidiyorsun) Demek şimdi gidiyorsun; Yazdığımız son şiir öyle yarım kalacak! Demek şimdi gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak,saksılarımız artık sulanmayacak! Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp aynanın sahtekâr yüzüne -Oy benim yaralım- Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp merdivenlern dibine! Her şey tamam diyorsun,git... Beni viran bir şehir gibi terket... Haydi git! Dışarısı ispiyon...Dışarısı ihanet... Seni bir gören olmasın,dikkat et!.. Dostlukmuş...ölüme yürümekmiş... Üstüne titremekmiş...vefaymış!.. Aşk dediğin,zavallı bir kapıyı duvara çarpıp Çıkıncaya kadarmış!.. Bana komaz deyip Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, -Oy benim yaralım- Asıl sancı,uyandığında Bütün odaları boş görünce koyarmış!. Gitmek istiyorsun,git... Bir savaşçı asla vedalaşmaz! Durma git! Dışarısı dinamit...dışarısı enkaz! Şunu cbine koy,ne olur ne olmaz.. Eylül mağdurlarıydık,kimsemiz yoktu, Yaralarımız aman vermiyordu canımıza.. Kimseye kıymamıştık oysa,masumduk.. Rahatsız ediyordu bizi bu yalancı tarih! Yırtılan bir pankart gibi Şehirlerin ortasına çığ düşürdüyse öfkemiz; -Oy benim yaralım- En az bir karıncanın yüreği kadar Namuslu ve çalışkandı ellerimiz! Artık bitti diyorsun,git.. Kırılsın kapı-çerçeve,kırılsın bu cam.. Sorma git! Dışarısı panik..dışarısı izdiham! Biliyorum,seni vuracaklar bu akşam... Ne çok fire verdik üstüste.. Ne çok arkadaş yitirdik bu tozlu yolculukta.. Kimliği tespit edilmemiş, Ne çok ceset vurdu zeytin güzeli akşamlarımıza! Büyük ütopyalar ve büyük dağlar gibi İçerden çürümüşüz meğerse... -Oy benim yaralım- Her gelen ölüm yazmış, Her giden ayrılık işlemiş bu talihsiz gergefimize... Kendini arıyorsun,git.. Aptal bir hayat kur,içinde beni barındırmayan Kalma git.. Dışarısı barut..dışarısı gardiyan! Yine bir tek ben olurum sana parçalanan.. Demek şimdi gidiyorsun; Sonunda bizi de çökertiyor bu kancık zelzele! Demek şimdi gidiyorsun; Yıkılan bir duvar gibi;ömrüme devrile devrile.. Demek mecburi istikametlerin, Ayrılığı gösteren o adaletsiz kavşağında -Oy benim yaralım-maralım Demek şimdi gidiyorsun, Ve bana bir tek secenek kalıyor:güle güle! Beni öldürüyorsun,git.. Kalmasın sende kahrım,kalmasın derdim Bakma git Kafamı yumruklayıp ardınsıra ağlarsam namerdim... |
üçü de harika canm:)emeğine sağlık
|
saoL cnm...
|
nasılsın bu arada?
|
k.b. cnm net kesildi iim senden nbr?
|
slm cnm naber
|
bnm de net kesildi cnm:)sen de ksr bakma
|
cnm sayfam yine bne qeldim(: ama qidiom hemen nesse kib(:
|
Alıntı:
|
El Gibi - Sezen Aksu
Ne bir ses ne de haber Gelmiyor artık senden Öylece kalakaldım da deli hasretinle ben Bir yabancı selamı ile hüzünlere daldım Kendi ellerimle ben beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden Yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım Yok öyle el gibi durma gül birazSana gülmeler yaraşır Yok öyle güz gibi soğuk olma Güz ayrılık taşır.... |
bu şarqıyı ilkez qeçen sene aşırı_yakışıklıdan dinlemşştm.çoq qüzel sölemşti.burdada paylaşmak istedim.
|
bİ Zİyaret Edeyİm Dedİm İyİ AkŞamlar İyİ Forumlar...
|
SLM CANIM NASILSIN VALLA ÇOĞĞ ÖSLEDİM SENİİ...UMARIM İİSİNDİR...HABER ET BANA...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
uff forum çoqq sıkıcı yaw kimse yok mu kızlar nerdesiniz ):
|
Kimi Sevsem Sensin
kimi sevsem sensin / hayret sevgi hepsini nasıl değiştiriyor gözleri maviyken yaprak yeşili senin sesinle konuşuyor elbet yarim bakışları o kadar tehlikeli senin sigaranı senin gibi içiyor kimi sevsem sensin / hayret senden nedense vazgeçilemiyor her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum ATİLLA İLHAN |
ADIM SONBAHAR (112303 Hit)
nasıl iş bu her yanına çiçek yağmış erik ağacının ışık içinde yüzüyor neresinden baksan gözlerin kamaşır oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul usul adım sonbahar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tşkkr edermm mewsim...
|
size bir atilla ilhanla merhaba demek istedim umarım ziyaretim sizi rahatsız etmez
|
estağfullah ne demek hoşqeldin sayfama(:
|
rica ederim ne demek can dostumun sayfasından sonra sizi ziyaret etmek istedim
|
biraz tanışalım istersen nerelisin flan olur mu
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:02 . |