![]() |
peacer:iyi birine benziyor;)
alosar:bi tanedir satan22:forumun wazgeçilmezi;) gizemce-cikolata-atoooo |
çikolata & atoo_sewdiim tiplerr:)
gizemce dediim gibi pek tanımıom lastdesigner_alosar_muhemarr |
LD:annatmaya gerek yok ..:)
alosar:eskiden bizim okuldaydı.. muhemar:alosarın biricik abisi.. satan22,bahtsız bedevi,sinem |
bahtsız bedeviyi tanımıyorum...
satan22:neşeli bi karaktere sahip adminimiz..:D sinem:aramızdan ayrılmak zorunda kaldı..en kısa zmnda gelicek inş..... alosar,hackoogle,çikolataa |
alosar ve hackoogle-kardeşlerim
çikolata-bi arkadaş... |
İsimleride ben bırakayım bari.
zyrec - kenji - satan22 |
Zyrec-ruşen abi çok harika bi insan
satan22- adnan abi'de harika 2 sinide denilecek söz yok kenji- tanımıorum amam iyi birisi ato-lastdisgenner-mktr |
atoo: sitenin sevdiğim üyelerinden biri
lastdisgenner: onunda ii bi arkadaş olduğunu düşünüyorum mktr: onu tanımıyorum hiç :( satan22-nagy-muhemar;) |
satan22- Söze ne hacettt bi tanedir
naqy-tanımıorum muhemar-çOk iyi bi abimiz apobey-thor-siyo |
apobey : cok şey öğrendiğim çok sewdğim bi insan
thor un da yeri farklıdır kalbimde siyo : anılarımın % 90 ' ında olan şahsiyet :) zyrec - sinem - zerguwan |
zyrec: hakkında pek bi fikrim yok
sinem: tanımıyorum ama sıkca karsılastıgım bi uye zerguwan: yeni super modumuz helin_helin mktr alosar |
helin: sevdigim bi arkım...
mktr: cane alosar: yarın allah onun yanında olsun inş.....:(:(::(:(:(:(:(:(:(:( canım kardeşim...... siyo, peac_er, muhemar |
bi muhemarı tanıyom abim sayılır=)
cikolataa.....satan22......apobey_7 |
Çikolata:Çok tatlı biri ve dostcanlısı
Satan22:Adam gibi adam Apobey_7:faydaslı bir paylaşımcı zyrec-muhemar-nagy |
zyrec.. süper defans
muhemar.. profesyonel basketci nagy.. şiirleri ile meşhur arkadaşımız LastDesiqner ato--- tuareg |
Lastdesigner=beko bi tanedir bi bi bi bi tane
ato-oda benim anılarımın %90 si kardeşim tuareg=iyikide tanışmışım dediyim ahmet abi Sana seviorum mktr-apo bey-sinem |
siyabent taureg ahmet abin deil... :11: resil :72:
mktr: yakışıklılığından emin olan arkadaşımız... apobey_7: o benim zaten kendime ne desem azdır :11: sinem: tanışmaya fırsat bulamadığım bu siteye girerken bile bi hoş gelmedin dien :11: THOR/FİLO/İSVEÇ KRALI |
tanımıyormm:)
peac_Er,seastar,qizemce |
Peac_eR: üzlinin(çikolata) kuzeni...;)
sea star : sitenin dahilerinden...:11: qizemce: herseyim....;) dekoratör, zyrec, cano65 |
Alıntı:
ato---/ lastdesigner/SiYo |
ato: ferhat derdimm
ld: gırgırı sewn bi arkdaş eski mpalli siyo: böyle biri warmı bilmiyorum... zyrc, satan zerguwan ßæ |
zyrec /satan /zerguwaN --------------> 3 buyUKler :D
tebessüm, apobey_7, muhemar? |
..TebessüM.. -> Been:)
apobey_7 -> Tanısmak nasip olmadı .. muhemar -> site kurucusu sanırım pek bilgim yk:) |
Devam edelim..
wahshi, sibology,tutsak_07 |
wahshi-açtıı konularıyla dikkat çeken forum sakini:D
Siboloqy-kendimi anlatabilme yeteneine sahip deilim..:) tutsak_07-eski mpalli..şimdi kocaelide.. haeshin,,Zerguwan,,Zyrec..:) |
heasin: site sakinlerinden biri hane sakin öle işte:D
zerguwan:nicki gibi kendiside gizemlii bir yöneticimizz... bide çok güzel sohbeti warr bide, ii espriler yapar, bide:):):) uzadı neyse... zyrec:böle nur yüzlü biri:D:D:D dediğime bakmayınn sizz:D:D:... süperr bir insann sohbetii çokk hoşş iyi bir dinleyicidirr hep dinlerrr:D:D:D neslihan last desig. ahsen ßæ |
Neslihan -> haeshin kardesi snrm :S + ii bi oyunsever :)
L.D -> Mod .. Ahsen -> sadece oyunlarda karsılastıgım biri .. ..TebessüM.. , kolera , yusuf_ua |
tebessüm~forumun OSSzedelerinden..:)dileğimiz kazanması yönünde..:)
kolera~suşim şimdi tekirdağda kendisi.. yusuf_ua~aynı okuldaız ama hiç karşılaşmadım..belkide karşılaşmışızdır ama sima olarak bilmiorum..:) wedat,,nagy~muhemar |
wedat=>bizim vedatsa ii biridir:)
nagy ve muhemar'ı birlikte alıyorum=>çok tatlı bulduğum ve ömür boyu mutluluklar dilediğim ikili... " neşşşla, arkeolog, yaprak"(canlarım:)) |
neşlaa..arkeolog..yaprak
üçünü bir alıorum.. Siyah melek'in canları..;) apobey_7,,kral65,,kenji.. |
3 ünü de tanımıyorum..
tod__, mattet, firari |
tod: iyi biridir herhalde
mattat we firari: fırtına gibi giriş yaptılar ama sonrada esintiye dönüştüler bence waner, kayıp_, alosar ßæ |
Waner yani ben
Kayıp - Alosar forumun pirleri uyuşukpaşa - mahopaşa - neslihan(paşa) |
Uyuşuk paşa : tanımıyorum
Mahopaşa : Sevgili modumuz Neslihan: ne zaman paşa oldu ya :) Satan, Zerguwan, tutsak_07 |
satan: üşüttüğü zaman komik olan adminSATARımız...
zerguwan: benden yaşça küçük olsa beni taklit ediyor dicektim ama ben ondan küçük olduğm için şimdi ben onu taklit ediyormş gibi görünüyom ama öle değil ruh ikizi gibi bişey:D tutsak_07_: bu da kimm bea:D lastdesiner, mahopaşa, şehzade ßæ |
LD -> Forumun S.Modu ..
Mahopaşa -> Bi kaç kere denk geldim ama hakkında pek bi bilgim yk :$ Şehzade -> Pek rast gelmediğim forum sakinlerinden biri .. LUCKMAN,Zyrec,Satan .. |
luckman = lokman:D:D=> iyi bir paylaşımcı arkadaşımız bu aralar pek yok ortalıkta...
zyrec => "seni sewmeyen ölsün" dedirtecek kadar sewdiğim bir abim;) satan => sitenin admini, eğlence bölümünün tartışmasız en iyi ismi(idi)... onu tekrar eğlence bölümünde de görmek isteriz:D;) KeND! HaL!nDe, KaYıp, X (seçeceğiniz bir üyeyi kendiniz yorumlayın);) ßæ |
KENDİ HALİNDE(ERDAL ABİ):ÇOK İYİ,DUYARLI VE SİTEDE SÜPER PAYLAŞIMLARI OLAN Bİ ABİMİZ...:D
KAYIP__(FERHAT):SİTEDE GÜZEL PAYLAŞIMLARA YER VEREN ÇOK İYİ,ÇOK SEVECEN Bİ ARKADAŞ.:) ZERGUWAN(ALİ HAYDAR ABİ):SİTEMİZİN ADMİNİ!BENİM BİRİCİK ABİMDİR,SİTENİN OLMAZSA OLMAZIDIR ;) tutsak_07_ LASTDESİGNER SİBOLOGY... |
Tutsak_07~ne zamandır karşılaşamadığım Taner abimiz..:)
LastDesiqner | Silinmeyecek olan bi sürü hatırasıyla bırakıp gitti burayı.. kainata değer bi insan.. onu tanımayanlar için büyük kayıp,tanıyanların neşe kaynağı biricik matematikçi.. açıksözlü harbi.. ((: SißoL0qy _ sanırım kendimi anlatamam.. Nagy,,muhemar,,Zerguwan.. |
alosar-->sıcak sohbeti olan,sevecen ve çok güzel paylaşımlara yer veren meslek arkadaşım :)
SiBoLogY-->Sitemezin nadide mod.sibel:)çok tatlı,sıcak kanlı,hoş muhabbeti olan candan bi arkadaş.. Poesie-->ilk defa ismiyle karşılaştım ama eminim çok iyi biridir:) Pandora--yaprak--mattet |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:07 . |