![]() |
of yaaaa ben sus dedikçe halen yazıyosun anla biraz tamammı gelme bugün üstüme.. bırak üzen kimsede yok tmmı canım sıkılıyo o kadar ve kimseyle konuşmak istemiyorum...
|
seni kendi haline bırakıyorum
|
kendi halimdeyim zaten.. sağol...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gözyaşı yalnızlığı bu hayat Habersiz ölümden, akmakta Gözyaşı bilmekte doğası gereği Bu yolda yalnız yürümek zorunda olduğunu Hayatsa inkarda Gözyaşı bilmekte dostunun Yine kendisi olduğunu Hayatsa inkarda Gözyaşı yalnızlığı bu hayat Bizde ise ahret korkusu, Yalnızlık sağlaması Yalnızlığın daveti bu gözyaşları bu hayat ... bu ölüm ... Herkes yalnız ölür Diğer gözden akan gözyaşı gibi, yalnız... |
La adnan sendemi şair oldun :11:
|
sizin kadar olamasakda yapıyoruz kendi çapımızda bişeyler kardeşim..:)
|
Hiçbir yerde oturmuyorum Gözlenmeyen yer;işte odur benim adresim Göz alabildiğince uzayıp giden bu denizde Vahşi bir balık gibiyim Kanımda ateş Gözümde kıvılcımlar Rüzgarca özgürlüğün peşinden koşuyorum Bütün çingeneleri kendinden geçiren Yeşil bulutlarından koşarak Gözümden binlerce resim geçerek Gidiyorum...Yolun sonuna kadar Dalarak başka bir fezaya doğru Tozlarımı silkeleyerek Unutarak ismimi Ve bitkilerin isimlerini Ve ağaçların geçmişini Bıkkınlığın kamçısıyla beni hırpalayan Bu güneşten kaçarak Ayın adımları altında asırlardır uyuyan Bu şehirlerden kaçarak Ardımda camdan gözler Taştan bir gök Ve Temim ve Mudarın Konaklığını bırakarak .. Bana güneşe dön deme Ben şimdi YAĞMURUN partisine katılıyorum... |
Yağmur.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uyu..Gözlerinde renksiz bir perde.. Bir parça uzaklaş kederlerinden. Bir ruh gülümsüyor gibi derinden, Mehtabın ördüğü saatler nerde... ? Varsın bahçelerde rüzgar gezinsin.. Yağmur ince ince toprağa sinsin.. Bir başka alemden gelmiş gibisin... Dalmış gözlerinle pencerelerde.. .. . |
:2:
|
:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:46 . |