![]() |
yha napaLım arasıra keNdime format atıyorum ogreNdim cuNku ne oLursa oLsun hayat devam ediyo.....
|
wheNever ı try to fLy ı Notice that ı doN't have wiNgs aNd repeatedLy ı faLL dowN........
this soNg is my excuse to you...... britNey spears =( |
kız bu son yazdığın ne anlama geliyo bakem..:D merak ettim..:D
ha bu arada senide çok özledim....ne msj atıyon ne bişe...nese okullar acılınca zten bol bol görüşcez demi.:D hadi öptm..:) |
cicim okulda solerimm
|
olur..=)
|
Sensiz oLmuyor,senLe oLmuyor..ağLamak yokken güLmek yetmiyor..ii ki varsın sen keşke oLmasan ikiLeme düştüm ben senLe yüzLeşirken..seni kendimden daha iyi tanıyorum yavaş yavaş anLıyorum kimsin sen?Kansız oLmuyor savaşsız oLmuyor nasıL bir dünya akLım ermiyor..ii ki varsın sen keşke oLmasan,ikiLeme düştüm ben senLe yüzLeşirken..seni kendimden daha iyi tanıyorum yavaş yavaş anLıyorum kimsin sen? Ben senin hayaLinim beni sevsen sana yine geri geLirm..ama sen beni sevmezsen hiç gerçekLeşmez hayaLLerin.. Bana sunuLan bu hayattan tek ders çıkarttım ben,sana sunuLan zamanı iyi kuLLan tükenecek aniden.. |
çook qüzL t$k ederim mp3 me atcam hemeN =)=)
|
zevkiNe qüveNirim ..... =)=)
|
Kenar süsü oldum hayatında Yani olmasam da olurdu Kaza süsü de verirdin vefatıma Yokluğum boşluk yaratmazdı Seni aramamam sormamam bakmadan Uzaklaşmam Eminim çok hora geçti Hurdaya çıktı içim fark ettin mi hiçe döndüm Çürüye çürüye tükendim Rezil ettim kendimi Dağıttım içtim düştüm Ona buna ağladım İçimden döküldün Gülmeyi unuttum Kendimi dinlemekten Hastalık hastası oldum Senin yüzündeenn |
Sen gidince ötede kaldı hayat Kırılıp tuz buz oldu Toparlanamadı aşk Bir deli düzeni bu Akıllı masalında Ya boşan alışkanlığımdan Ya otur kalkmamaya Ayrılık seni görmezden gelirim Meret oyalama aklımı Uzakta saldım yüzde yüzümü Dön demeyi valla unuttum ben |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 . |