![]() |
Canım arnım çok kötü. Sabahtan beri ağrıyor. Dayanamayacam artık ben biraz dinlenecem. Sana iyi geceler.
|
Uf .. neden daha once cikmadinn.. ???
Sanada ii Geceler.. |
Just CLose Your Eyes..
:69: |
Ben geldim...
|
hoş geldinde ruya ben gidiyorum die yazmış umarım gitmemiştir...
|
Babam... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Senin düşlerin baba, bende.. Bir ad buluyor kendine Birbiri ardına ekleniyor sözcükler Nemli duvarlarında kentin Deniz köpüğü ve tuzdan dilleriyle.. Senin bakışların baba, bende.. Sürüyor, filizleri gibi mutsuzluğun Uzaklara bakan binlerce göz Ufkun ardını kolluyor boyuna Güneşin vurulduğu yerde boynunun. Senin ölümün baba, bende.. Bir anafora kapılarak Yeniden doğuma dönüşüyor Köklerini toprak altında saklama Baba, kizin daha yaşıyor... ... .. . |
Bu şiirleri toprağa gömeceğim.. Sözcükleri tohum olacak.. Çiçekler fışkıracak topraktan Sevgilerin dal olacak baba.. Uzanacaksın uzaktaki bir ışığı yakalamak için.. Işık köklerine dolacak bir gün.. Yorgunluğun o çiçekleri sulayan.. Koca bir nehir olacak.. Baba.. acıların sürgün... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Selam
|
Selam , kendine bi icki al...
Rusenn.. ?? Robocop mu oLdun ?? :) Hosgeldin.. Nasilsin...? Nerelerdesin..? Gittimi misafirlerin ? :) |
Bugün gittiler. Şimdide adnan yanımda misifirim :) Dün süprizim var demişsin. Dünden beri merak ediyorum. Neymiş o süpriz :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 . |