![]() |
Surpris artik gecersiz .. Dun kuafore gitmistim sacLarim bukLe bukLe idi. ama bugun yine utulenmish gibi dumduz.. Onu gosterecektim.
|
Sen sitedeyken geldim dedim. Hem senin sayfana hemde adnanın. Bi baktım gittin.
|
Aksilik..tersLik..
yada buna benzer kelimeler kullanmaktan usandim artik biliyomusun.. ? Kismet degiLmis , dieLim.. Canimiz saoLsn. |
Bende bana küsüp siteden çıktın sandım.
|
Kusmem icin sebep mi yarattin ?
Ne dié durduk yere kusiim ki.. |
Güneşin Altında Mutluluk Var Bir işçinin, elinde ekmekle evine döndüğü o yerdir mutluluk.. Akşamüstü, çocukları cıvıldayıp dururken Derin bir iç çekiş, tatlı bir yorgunluk Ve yüzüne yayılan gülümseme birden... Mutluluk, kelebek olup uçmasıdır ipek böceğinin Irmağın denize kavuşturmasının bir adı olmalı Mutluluk, beşikte uyuyan ilk çocuğuna bakmasıdır bir annenin Duyarak memelerine dolan sütün çılgınlığını.. Mutluluk, bir acının bilincine varıp da onu dönüştürmektir Yaşamın sonsuzluğunda karar kılan bir umuda Sevgilinin boynuna dokunduğunda duyulan ürpertidir Öpülen ilk dudak, içilen ilk sigaradır belki.. Denizden yükselen kokudur sabah karanlığında Kabullenmektir yani yaşamı, acısı ve sevinciyle aynı boyutta.. Yalnızca yaşamaktır belki de kimbilir... Ne yerdedir, ne göktedir o - değil mi Abidin? Mutluluğun resmini yaptın mı bilmem Ama ben onun şiirini yazmak isterim... ... .. . |
Ne biliyim. Öyle düşündüm işte.
|
:18: i ih..
|
İyi o zaman :)
|
Kalıt.. Acım, beni bir gün boğabilir.. Kalırsa bir çığlık benden kardeşler Koruyun, saklayın onu ne olur. Her insanın kendince bir tarihi vardır Bir seyir defteri, ağaca atılan çentik belki Hani bir gün dönülür de bir şeyler anımsanır. Kimsesizim, dalsızım, duraksızım şimdi Yaşamla aramda çözülmedik ne kaldı? Bütün köprüler atılmış, yollar yokluğa çıkmıştır. Yaralarımı sağaltacak söz nerde? Bazı kitapların altı çizili yerlerinde mi? Şimdi her çizgiye bir kan yolu yürümüştür. Tanımlara sığmayan sözlerim varsa da Bir gün, kendini deşen hançerden öte Bir şey olmadığım nasılsa anlaşılır. Şaire ölmek yaraşır, filiz sürerken şiirleri Tufanların alıp götürdüğü bu toprakta bitek Birkaç sözcük mutlak kalacaktır. Acım, beni bir gün, beni bir gün boğabilir Kalırsa bir çığlık benden kardeşler Koruyun, saklayın onu ne olur... ... .. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:59 . |