![]() |
Çikar Düşünsenize Sizin olmayan Nelerin Sahibisiniz Aslinda Karşiliksiz çeklerin Aşklarin zenginisiniz . Kaynak: Nefes Çiçegi |
Bir Dakika Karanlık Kampanyası
Öyle köyler gördüm ki Işıl ışıl kültür beşiği ! Ne bi'dakkası Sürekli karanlıkta ...! |
Bıraksalar.. Güzelsin ... Tepelerinle.. Çukurlarınla.. Geçmişinle.. Bir eksiğin var .. Önemli çok.. Benim gibi bir eşin yok .. Olsun isterim Bir şairin .. Seven bir varisin.. Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Beşinci Gün
Nasıl dersiniz ! Geçti beş gün olalı deprem Var mı başka kayıt Otuz sekizden beri süren ... Susurluk, bankalar, ihaleler, mafyalar, uyuşturucu, sel, sağlık, fuhuş, suikastler ... Yerlerde süründü faili meçhul gazeteciler, öğrenciler ... Asıldı gitti Başbakanla Vekiller ... Sayamıyorum Almıyor beyin Yetmiyor kalemler Son kılan olmalıyız bizler Yoksa beyanat belli : - E.... efendim, bunlar da "örtülü felaketler" |
Aşağı Yukarı Asansörde Bakış ... Kaçırmalı ... Nerede duracağını bilmez miş ce si ne Uykum geLdi yine.. Babai Paz.tesié .. |
Alıntı:
|
Geri mi döndün Yasemen?
|
Alıntı:
|
:72::11:
|
Varyaaaa.. deLi ettiniz beni ,deLiiiiii....
is yerinden forma girdim.....ne cinsiniz yhaa..evet canim halis , haLis muhlis uydurma bi dede ismi.. maiL adreside oLe.. ben buradan bi adminLe msnde gorusmek istiyorum.. kim oLdugumu gorsun ???? Uff... kahvede icemiyorum.. gick Oldmm.. GI-CIK . |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:20 . |