![]() |
(...SHOW TV – Show Club) MUHABİR: Türkiye’nin sadece yüzde 30’u seni tanıyor... Yüzde 70’i Safiye Soyman’ın eşi olarak biliyor... FAİK ÖZTÜRK: Kardeşim sen hesap bilmiyorsun. Demek ki Türkiye’nin yüzde 100’ü beni tanıyor... |
:20:
|
(...CNN TÜRK - 5 N 1 K)
CÜNEYT ÖZDEMİR: Bu kadar güvenli olmasına rağmen saldırı yapıldı öyle mi?... STÜDYO KONUĞU: Eğer hâlâ eski işimde çalışıyor olsaydım, şu anda sizinle ölü olarak konuşuyor olacaktım... |
(...SHOW TV / Show Club)
MUHABİR: Siz hiçbir kadına vurdunuz mu?... HINCAL ULUÇ: Sağ elimi kaldırdım, inse Osmanlı tokadı olacaktı, sol elimle havada yakaladım... |
(...SHOW TV – Show Club) MUHABİR: Mankenler kültürsüz mü diyorsunuz?... İZZET YILDIZHAN: Manken arkadaşlarımız, gerçekten bazıları konuşmak bilmiyorlar... |
(...FOX TV - Magazin)
MUHABİR: Hülya Avşar’ın sihirbazlıkla ne alakası var?... AJDAR ANIK: Kadın yıllardır şarkıcıymış gibi yapıyor ya?... |
MUHABİR: Nasıl bir evlilik yapmayı düşünüyorsunuz?...
HİLAL CEBECİ: Beynimi değiştirmesi için bir beyin cerrahıyla evlenmeyi çok isterdim... |
EVLENECEK KADIN: Demek ressamsınız... Mutluluğun resmini yapabilir misiniz?...
EVLENECEK ADAM: Yaparım yapmasına da... Sen o resimdeki mutluluğu görebilir misin acaba?... (...FOX / Evlen Benimle) |
MUHABİR: Merhaba çocuklar... Önce sizden başlayalım, bu eğitim sisteminden ne bekliyorsunuz?...
ÖĞRENCİ: Bir an önce bitmesini... (...FOX / Haber Bülteni |
(...ATV – Tatlı Sert)
STÜDYO KONUĞU: Abla valla ben öldürmedim... MÜGE ANLI: Neden sen öldürmedin?... STÜDYO KONUĞU: Çünkü ben karıncayı bile öldüremem abla. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 . |