![]() |
çikolataa - ye gitsin :D
denizKIzı :D:D geyikten nefret eder :D alosaR- bekonun kankası genç admiN bide ortim :D muhemar- kenji-cigerxun |
muhemar-Mal sahibi gürüşmek nasip olmadı
kenji-öğretmen diyorlar ALLAH yardımcısı olsun.. cigerxun-tanımiyem ato-helin-satan22 |
ato - hoş sohbet,ağırbaşlı,sefimli biri.ben sefiyem .
helin-ge.en gün üzüldüğünde bende üzüldüm.çok kanım ısındı ona ama hala bana resmini göstermedi :72: satan22-en çok konu açan admin.. akustikçi-zyrec-sea star |
akustikçi:herkes ilk başlarda erkek biliyodu ama bayan olduğunu bir iki kelime ile belitti
zyrec:adından belli çok çalışkan sea star:o bir moderatör daha fazlasını bilmiyom helin helin , sinem , özge? |
3ünü de tanimirem :)
zerguwan - wanteds - save your kisses |
zerguwan-modlarımızdan,çok çalışır forumumuz için..
wanteds-80 yaşında olduğu rivayet edilen :D hep bizimle güzel şeyler paylaşan saygılı bir üyemiz save your kisses-nerelerde o bu aralar yok :D welovetheatre -ato-jack_sparrow |
welovetheatre:kaçık biraz galiba,ama güzel paylaşımcı,şiirlerde harika:72:
ato:neşeli bir avcı,sıkı bir gözlemci:85: jack_sparrow:korsan olmayanı:72: zyrec,muhemar,helin_helin |
Alıntı:
seni ayakta alkışlıyorum..... :4: :4: :4: |
ben bu sefer değişiklik yapıp onları sevdiğim şarkılarla anlatayım :D
zyrec - ömrümüz ayrılıklar toplamıdır yarım kalan bir gülüş belkide..:46: muhemar - efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın :46: helin_helin - kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime :72: mktr-nagy-sinem |
mktr..:yeni tanıştığım iii biri..
nagy..:faheka.:D siem..:çok ii birisi..hazırlığı mpalde okumuş tatlı bi ablamız.. alosar,tutsak,gizem |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:03 . |