![]() |
uy uy uy neler yapmışlar yaw annem fırında unutmuş hepsi yanmış...:72::11: ama sağolusn deniz kızı ve ismail halletmiş ee biraz dedikodu yapalım hadi annatın bakem..:72::11:
|
yaaaaaaaaaaa ben o böreklerden istiyorum çok güseeeelll :19:
bekir :72: o kadarda yeteneksiz değilim tuzu seçebiliyorum :72: |
İlk ben geldim altınımla valla. Sürprizimi isterim. O kadar börek yaptım bak:D
|
yok bekir yaw ben baktım tadı baya bi güzel olmuş..:85: hem deniz kızının yaptığı pastalar harika olur..:72::11: ben parmaklarımı bile yedim.:72: çabuk davranın vallaha bitti biticek..:72:
|
durun gün bitene kadar burdayız süprizi o zaman vericem ilk gelene..:85:
|
ne altını o kadar pasta getirdik bide altınmı vereces :72:
|
yaw altın günü bu ama..:72: tamam hadi sen verme bu seferlik..:72:
|
öle olmas altınsa verecez elbette ama ne bilem :72: nesse verelim para gani nasıl olsa :72:
|
Ben annamam neymiş sürprizimi isterim:D
|
hay altın veren ellerin dert görmesin..:72::11: yaw sende aç bi sayfa bigünde sana gelelim yafu..:72:
|
ben mi :72: ya tabi tabi :72:
ne pintisin ha versene milletin hediyesini :72: |
Satan nasıl beğendin mi altını mı? özel yapımdır kendisi ona göre:D
|
yaw çok güzel gerçekten.. baya bi uğraşmışsındır şimdi..:72::11: deniz kızı hem biraz sabırlı olun vericem..:72::11: çay içen varmı...:72:
|
Doldur bakalım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
:11: bende isterim... çay çay....
|
Alıntı:
ha bide ben öle ismail abi gibi cimri deilim... öle bi tane almadım bi çuval altın getirdim.... beendin mi? :11: :11: :72: |
Ohh çay güzelmiş:D[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Şiişt milli sermaye o hem altın günü bu altınlar günü demediniz ki:D Öyle deseydiniz banka hesabı verirdim size:D
|
bende geldim bende pasta isterim ama benim altınım yok :65: bi köşeye yaz satan sonra veririm altını :11:
|
afiyet olsun kardeşler..:85: bekircim gördüm çuvalı yaw nasıl getirdin ki buraya kadar..:72: yorulmadın inşallah..:72:
|
hoş geldin alosar yaw bişeyolmas bizde senin sayfana gelirken getirmeyiz ödeşir gideriz..:72: buyur pasta ye..:72:
|
:D Satan bedavaya getirdin günü haa:D
|
sus nan şimdi zar zor toparladık zaten..:72: kaçıcaklar şimdi..:72:
yaw ismail kardeş bişey sorduda onu cvp verdim..:72: ee de anlatın loo..:72: |
Eee arkadaşlar nasılsınız bakalım??
|
vallaha n olsun ay geçen gün başıma neler geldi bi bilseniz..:72::11:
|
Hayırdır??
|
yaw yolda yürüyorum delinin biri gelip yapışmazmı..:72: nese öle böle zar zor kaçtım elinden..:72::11:
|
Burda da saat sorma bahanesine saati alı götürüyolar:D
|
puha...:72::11:
|
:18: hiç misafirperver değilsin kendi kendimizi ağırladık maşallah :11: :11:
|
Harbiden de yaa..
|
utan satan utan :72: elbet sana gelenlerede gideceksin :72:
|
Bence bize de gelmez haa:D
|
sıkıyosa gelmesin :72: sıkarım ümüğünü :72::72:
|
yaw ama ben geldim siz gittiniz...:72: benim n suçum var şimdi..:72: tamam ula tamam gelicez mrk etmeyin ha..:72: sayfama gelen arkardaşlara bolca rep vericem buda benim hediyem olsun..:72:
|
Ben hiç çıkmadım bak dikkat et... Cuma da bendeyiz ona göre:D
|
:72:
|
tamam ismail seni gördüm replerin çoğu senin..:72::11: cumaya da hazırla bişeyler bi güzel keyif yapalım anasını satam..:72:
|
sen keyif yaptırdınmı bizede keyif yapmak istiyosun :72:
cuma sana çöpün kenarını vereces artıkları yersin :72: |
Ayıpsın yaa sen gel. Ama benimki braz alemci tarzı olacak rakı kavun beyaz peynir sınırsız tonbalığı tadında yani:D Pata börek yok bende:D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:19 . |