![]() |
:72: ne kopyası yaw kopya nedir:D
|
tabe cnm sen nerden bilcn?:)
|
tmm tmm ama yakalanma çünkü hocalar bi kez çakarsa yndık...sen din hocasına bile yakalandın:11:
|
off sus:)heç sorma walla:)tmm sen öğret inş bi sakatlık çıkmaz:)kaçıncı saat yazılıyız?
|
hiç bilmiom...ya ben daa hangi konular war bilmiom ..:D
|
aferin....:)
|
:72::174:
|
KardeŞİm Geldİ Bİlİon Mu?:)
|
sölemiştin dün:2: benmde ablam gelse keşke:(
|
keşke..:)nese bn yemeğe gidyom by
|
bye
|
Belki durup dururken yanına gelince
Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... |
sibel naber ?
|
ßiiodum bana yazdıını:D iyi senden..;) msn e girip çıkıosun bişi yazmıorum ok?
|
he yaw sinirim bozuldu yine o eşek yine beni ekleyip duruyo mail attım beni ekleyip durma die.:(
|
iyi yapıosun....kabul etme sakın..!!!
|
Etmem Zaten Ya DÜŞmÜyo Yakamdan Ne Manyaq Ya Offff...:(sİnİrm Bozuldu
|
benimde bozuldu...
|
Ayrildik iste sonunda bitti
kim hakli kim haksiz ne fark ederkii? ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstüün Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstün Ayrildik iste sonunda bitti kim hakli kim haksiz ne fark ederkiì? ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii ne ben senden iyi nede sen benden sonucta bir bedene sigamadik kiii |
:20: qüsel şarkı
|
öle ewt...nese yaw kapatalım bu saçma kon uyu:)ee güldür be bitanesi beni:D
|
herkese merhaba...
|
:72: ya böle uzaktan olmuo..yan yana gelince güldürebiliorum seni..:D çiçek hocanın kızla nasıl oyun oynamıştık :D hep senin yüzünden karizma gitti:72:
|
Alıntı:
|
hoşgeldin hayrullah bey o gün sizi bekledim çayı soğuttunuz :(
|
he yaw rezil olduk bütün okul bize bakıyomuş:)ama güseldi dimi?
|
hoşbulduk... ogün ben sizi bekledim çay gelmeyince acilen çıkmak zorunda kaldım... ee napıosunuzz???
|
:11: güsel miydi..:D:confused: neyse bize çy doldur bende bişiler hazırliim çay fln içek..olar mı hayrullah:D
|
olur olur zaten kurt gibi açım :D
|
oke ama bi dakka bn şimdi depresyon modundayım ya benle ilgilenin walla kapı dışarı ederim sizi:D HAYRULLAH BEY sizde hep bahane hep bahane ne olcak sonunuz...
|
ee alBENİ bahanesi çoq :D
|
:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yeter mi :D |
oha sibel hepsini biz mi yicez:)
|
ayy bn çayları unuttum:)
|
yaa sibell varyaa şimdii iice acıktım hee :D sende çay koy çabukk :D :D :D
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben içmiyom size afiyet olsun:) |
baq emir veriyo hayrullah bey aaa:)
|
içine ne attın ki şüheda sen içmiosun bakim
|
fare zehiri maksat seni öldürmek sibel sen içme:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:01 . |