![]() |
slm canım napıyosun?
Geliyosun dimi eskişehre? nişana bekliyoruz bak ha sakın gelmemezlik yaparsın :72::78: |
günaydın tabi gelecem allah nasip ederse gelecem.
inşallah ayın 18 de akşam yola çıkcam.. hep beraber oluruz bol bol hasret gidercaz |
:1:
|
pardon ya 19 da yola çıkcam tabi Allah nasip ederse:72:
istediğn bişey varmı? |
yok canım ya bişey istemem sen gel yeter:2:
|
iyi akşamlar ablacım çok özledim seni araya uzun bi ayrılık girdi...çok hayırsız çıktım demi hiç sormuyorum seni?:(ama hep aklımdasın çok özledim seni...fırsat buldukça gelir yazarım sana ablacım...
|
Ayrılık Vakti
Akşamı getiren sesleri dinle Dinle de gönlümü alıver gitsin Saçlarımdan tutup kor gözlerinle Yaşlı gözlerime dalıver gitsin Güneşle köye in[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] beni bırak da Küçüle[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] küçüle kaybol ırakta Su yolu dönerken arkana bak da Köşede bir lahza kalıver gitsin Ümidim yılların seline düştü Saçının en titrek teline düştü Kuru yaprak gibi eline düştü İstersen rüzgara salıver gitsin. Necİp Fazil KisakÜrek |
vay vayyyy kimleri görüyorum bu ne güzel süpriz :2:
hoş geldin. sefalar getirdin. ayrıca şiir için tşkler güzel bi şiir :1: bu sıralar pek karşılaşamıyoruz bnfazla siteye uğrayamıyorum . bn olsamda olmasmda her zaman gelebilirsin hiç çekinme :72: öyle yabancı gibide durma ziyaretin için tekrar tşklerrr:2: |
sevgili esmercim hoş geldin eve sninle epeydir görüşemiyoruz ziyarete gelmen bni onure etti canm derslerin nasıl umarım iyidir snin derslerin
iyi olsun tatilde bol bol görüşürüz ama snden çok bn karneni merakla bekliyorum ona göre öptüm kendine iyi bak her zaman beklerim |
günaydınlar canım arkadaşım iznim kesinleşti yani geleceğim garanti...
bugün akşam üzeri biletimi ayırtacam :11: ama snde izin olayını ayarla güzel bi tatil yapalım |
ablam benim! nasılsın iyi misin? ne var ne yok?görüşmeyeli çok oldu..:/ bu hayırsız kardeşinin çoktandır kontörü yok alma gibi bi niyeti de yok, sen affet küçüğünü olar mı..?:) çooookkkk özledim sei,en yakın zmanda görüşmek dileğiyle..
|
öncelikle hoş geldin meleğim evet epeydir görüşemiyordukama tam görüştük :85: ama inan çok memnun oldum görüşmemize senin derslerin önemli olan okul tatile girsin bol bol görüşürüz öptümmmmmmm
|
selam yaprak nerlerdesin diye soracam ama bende yokum buaralar bi çay içmeye geldim ama sen yoktun neyse gelince içeriz artık...... :(:(:(:(:(:(:( Gerçek Sevgi... Sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp okşamak ve yüreğine bastırıp korumaktır. Ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıvermektir. Onun uçsuz , bucaksız gökyüzünde kanat çırpışlarından sonsuz haz duymaktır. Onun kendisinden uzaklaşmasına üzülmek değil, gerçeğe uçmasına,hakikate yaklaşmasına sevinmektir... "Beni bırakıp nereye gidiyorsun demek değil" "gittiğin yerlerde dualarımla seni koruyacağım" diyebilmektir.. İstedimki, kalbinin durduğu yer kalbimin durduğu yer olsun :):):):):):):):) |
Selam yaprak, iyisin inşallah... Yine karşılaşamadık seninle bir türlü. Neyse inşallah başka zaman karşılaşabiliriz.
|
vayyy vaaayyyy bn yokken misafirlerim gelmiş özlediğim arkadaşlarım
öncelikle sevgili mattet hoş geldin günaydınlar :2: hoş geldin sefalar getirdin ama ne yazıkki bn yokken gelmişin :79: geleceğini önceden haber versene be arkadaş:72: çay içinde tşkler hadi bugün gelde çaylar senden kekler bnden hadi çabuk gel:72: ayrıca güzel şiir için tşkler o güzel dizeleri okurken adeta kendimden bişeyler buldummmmmm |
eveeet kaçak gökhan söyle bakım nerelerdesin epeydir yoksun
nerelerdesin bi türlü karşılaşamadık nasıl gidiyor bni ziyaretine ayrıca tşklerrr her zaman beklerim ama bnim olduğum zqaman gelki biraz sohbet edelim görüşürüz k.i.b |
Bende bir iadei ziyaret yapayım dedim ama maalesef bu defada sen yoktun.Hazır gelmişken sende yokken mutfağa girdim mutfakta ne var ne yok hepsini yedim. Ama çay içmedim neyse onu da borç hanesine yazalım.:D
|
Alıntı:
Valla geldim ama gene sen yoksun, sanırım karşılaşmak bize pek nasip olmayacak bu aralar.:65: Burda herşey şimdilik iyi gidiyor ancak internet hala problemli. Arada bir çalışıyor, internet geldiğinde siz yoksunuz:72:. |
:79::79: böylesi şansa ne de3meli.. gökhan kısmet kader utansın
|
yaaaaaa niye hep bn yokken gelirsiniz anlamış değilim afiyet olsun
hadi gelde çayı beraber içelim yabancı gibi durma her zaman bn olsamda olmasamda gelebilirsin |
erdal bi çay alacaklıydın hadi gel bn geldim çayda hazır:caylar::caylar: hadil gel çaylar soğutmadan içelim
|
Alıntı:
Ben gelirim o gider , Ben giderim o gelir bu nedir :D ne bilmece ama :D |
valla haklısın arkadaş bi türlü karşılaşamıycaz galiba
aslında dün sizi tam yakalamışken bnim işim çıktı mecburen neti kapattım bilmecede harika :11: bilmeceyi bilirsen ödülüm ne olcak ona göre cvp vereyim ödül yoksa cvpta yok :72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya zaten senin bana çay borcun yokmuydu. Bilmeceyi bilirsen yemek borcunda olacaktı. Onu demek istemiştim. Ama borcunu inkar edip çamura yatıyorsan o başka :72: |
merhaba yaprak seni ziyarete geldim ama yoksun galiba
|
hoş geldin esracım keşke olsaydım ama olayım olmayım kendi
evinmiş gibi gelip otura bilirsin sn rahatına bak dolabı aç bak karnını doyur çayını iç ne zaman istyersen gelebilirsin umarım yarın karşılaşırız ayrıca ziyaretin için tşkler her zaman beklerim |
erdal ohhh be nerdeymiş böyle bolluk sen çok mızıkçısın :18:
demek bi kadar pintisin siz böylemi midsafir perversiniz buyrun gelin kahvaltı ne demek demen gerekirken :72:tamam sn izmire gel bn sahilde bi balık söyleyim sabahısı güzel bi şirincede kahvaltı ısmarlayım olurmu :2: |
ben çaya katırmak istiyorum:caylar::caylar:
|
:19: ya tamam tamam gel sabah kahvaltısı öğlen yemeği ikindide ara yemek akşam yemeği ne istersen al ya şaka yapmıştım sadece :65:
|
günaydın yaprakcım güzel bigün geçirmen dileğiyle.............
|
günaydınlar esracım hayırlı cumalar.erkencisin sabah sabah bni ziyare etmen inan bni çok sevindirdi her zaman beklerim hadi gel bi sabah
çayı:caylar::caylar: içip azcık dedikidu yapalım :72: |
günaydınlar hayırlı cumalar günün aydın mutlu olsun nerdesin yoksun kahvaltıyı isterim diyemi
korktun :72: daha bn kahvaltı yapmadım sni bekliyorum :2: |
yaprak ben seni çok iyi tanıyorum çaya bekliyorum yazın :caylar:
|
geldim yaprakcım çay için teşekkürler.iyi haftasonları dilerim.
|
tşkler esracım az beklrmisin bi misafirim var o gitsin sna döncam
|
yaprak ordamısın
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Belliki esra ve emel de böyle olacaklar :D |
:11::11: ortalığı karıştırma erdal :72: işte geldim hani siz nerdesiniz
emel esra erdal çabuk gelin çaylar hazır :caylar::caylar::caylar: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:08 . |