![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
aha salata hazır |
ahanda hazır...abi bu senin tabak...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
buda benim... |
oh oh oh süper olmuş vallaha.. eline koluna sağlık
al cola da benden...:72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
siyo seni unutacağımı mı zannettin...al buda senin payın...tabi ağzından alabilirsen :11: |
Alıntı:
|
n zahmeti yaw zahmetin....:72: afiyetle iç sen yaw siyo gel sen benimle birlikte ye..:72: bu beko çok acımasız öle görünüyo..:72:
|
YEttttimmm nt koptu :) hani yemekler
|
bunlar yemek değilmi siyo yaw..:72:
|
puhHHahahhaa :11: siyo görmüo musun yemeğini :11:
|
2 tapak var ama
|
:11: o deil... diğeriii :11:
|
tabaksız olan... :72:
|
:72::11: siyo la bu bekodan nedir çektiğin..:72:
|
sie şirefsiz :) neyse beko ben kahvaltı yapacam kız kardeşimi okula götürecem kız arklar buluşcam trafiğim Yoüun bugünlerde
|
Alıntı:
|
peeeey... öle diosan öledir.... :11: ama bişiler yeseydin bari... :72: bb
|
:72: nese sana afiyet olsun kardeşim...:11:
|
beko BEnde dedim şimdi beko bana Sultan sofrası açmışdı.. bişi demiorum beko hatayi vurguların tükensin
|
yaw sen gitmedin mi hâla...??
|
bu sefer kesin gitti..:72: sesi çıkmadığına göre..:72: ula bak şimdi içimde kaldı bi parça verseydik keşke..:72:
|
:11: he yaw...
|
zalimsin nan sen..:72: çabuk ara onu gelsin bi iki lokma yiyip öle gitsin.:72: boğazımdan geçmiyo vallaha..:72:
|
Beyaz Meleğim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tanırsın beni hain sevgili Hayallerim vardı seninle ilgili Tam aşkı buldum derken Gittin dönüşün yok şimdi Kaldık yarı yolda çok mutluyuz derken Bilmem hangi sebep aldı seni benden Çok acı çekiyorum sensiz seninleyken Ah bir çıkabilsen hasret denizinden Geri dönemez misin bana söyle meleğim Yaralarımı saran beyaz meleğim Ölüyorum ah yavaş yavaş eriyor bedenim Bu kanayan aşk senin büyük eserin |
beko hayırdır n iş..:78:
|
ölesine...paylaşiim dedim...
|
Dönmeyecek
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Geçmiyor Zamanlar
hasretin başımda duman bu ayrılık ölümden yaman gittiğin o günden beri evim yurdum oldu viran geçmiyor zamanlar bitmiyor yangınlar aşkıma kıyan yar nerde verilen sözlerin yalancı gözlerin sahibi şimdi nerde... her kapı çalındığında her adın anıldığında aşkımız sorulduğunda boynum bükük kalıyor |
ii ettin kardeşim..:85:
|
eyw...saol...
|
Düşünmen Yeter adnan abi canın sağolsun.....
|
hg mişsin siyocum... nasılsın aŞkımm :D ??
|
bekir olum ne ayak :11:
|
:11: siyonun gönlünü almam lazzım atoo...çık aradan al sana bi çay :caylar: çayını içe dur...bizim siyoyla işimiz var :D
|
sen onu bunu bırak beko bi üye war sana pis kapak atmış bi bölümde :11: gir bak forum oyunlarında ya da geyik muhabbetinde olması lazım rezil etmiş seni :11:
|
hoş bulduk aşkım :) yemek hazırmı
|
okeydeyim canee...az bekle son el :11:
|
bekoooooo
|
Alıntı:
|
kim yapmış bu kalleşliği beko söyle hemen.....
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:03 . |