![]() |
pandora: yağmur arkadaşımız bayadır sitede görünmüyor..
yaprak: o da eskisi kadar görünmüyor.. mattet: ara sırada uğrayan... lastdesigner, satan22, istediğiniz bi üyeyi yazın |
yenge sen deme bari yoğunluktan ancak girebiliyorum..
M!qRo €wren: son aktif üyelerimizden ben ilk bay sanmıştım bayanmış :D nickten dolayı :) bitlisli.esmer: bitlis temsilcimiz :) sınavlardan dolayı arasıra girebiliyor.. ..TebessüM.. : arkadaşım sınavlardan dolayı pek görünmüyor o da :) derin, tutsak_07, helin_helin |
SiBoL0gY :Çok sevdiğim ve özlediğim biri
{ ZeRGuWaN} :Benim sitedeki ilk göz ağrım.Mükemmel biri,sohbetini çok özledim :) ZyreC :Hocam,abim,saygımın sonsuz olduğu çok sevdiğim iyi yürekli biricik abilerimden..__ muhemar,Alosar,Kayıp__ |
muhemar:nagy(kendisini pek tanımıyorum ama nagy için önemli biri )
alosar: sitenin genç admini onun için sinirli demişlerdi ama bence tam aksi kayıp:benimde sohbet etmeyi sevdiğim sürekli denk geldiğim üyesi rüya, satan22,tutsak 07 |
rüya: her rüya gibi o da bitti.. :) gitti..
satan: göremiyoruz buralarda.. tutsak_07: sitemize kendini adayan bi kardeşimiz :) nagy, miqro_evren, sibology.. |
rüya:güzel paylaşımları olan fakat pek denk gelemediğim üye
satan22:sitemizin ileri gelenlerinden,yanlış konu açanların korkulu rüyası:)çok sevdiğim abim;) tutsak_07:ailemizin en uyusu,geçimsiz çocuk :Ptartışmayı çok seven çok iyi kalpli arkadaş..:) Tebessüm,mattet,kolera |
Alıntı:
|
benimkine cevap yaz o zman :)
|
tabi adminsin ya ondan ben yazıyorum demi ::D
sibolog:çok özlenen nagy:çok sevecen sitemizin en özeli çok sevdiğim ablam.. migro_ewren:çok sıcakkanlı,form oyun arkadaşım,erkek olduğunu düşündüğüm bu akşamda olmadığını öğrendiğim biri..:) elfida,yaprak,mattet |
Elfida - tanımıorum .S
Yaprak - Bi aralar sıkça rast geliyordum ama artık görmüyorum pek .. Mattet - " " :) Bitlisli.esmer,miqro_evren,alosar |
bitlisli.esmer: sohbeti güzeldi...
Micro_evren: tuhaf biri... Alosar: genç admin:D başarılı:D tosununun sınıf arkı:D:D:D Zyrec, Nagy, Zerguwan ßæ |
tebessüm: kendisiyle çok sohbetim olmadı ama gördüğüm kadarıni söyliyim eğlenceli ve sohbeti güzzel biri
alosar:herkez tarafından sevilen sitenin göz bebeği biricik genç admini vede tek. m!gro_ewren: ona ne diyim ben kalbide bu evren kadar büyük zerguwan,cago15,kayıp |
ZERGUWAN:YAZDIKLARINDAN VE ONA YAZILANLARA BAKARAK ÇOK KIYMETLİ BİR YÖNETİCİ DEĞERLİ BİR İNSAN OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM CAGO15:HAKKINDA PEK Bİ ŞEY BİLMİYORUM KAYIP:KIYMETLİ BİR ARKADAŞ EEE NEDE OLSA DERİNİMİN ARKADAŞI DERİN-CORAPTOR-SATAN 22 |
tutsak_o7: sohbetini sevdiğim bir ara çok denk geldiğim ama bu aralara pek rastlayamadığım
by_zfr:tanımıyorum denk gelmedim çikolataa: adı çok şekermiş henüz tanışamadım umarım bir gün tanışırız dilan,Ron@hi,arkeolog |
Dilan, Rohani: Tanımıyorum.
Arkeolog: Yorumları güzeldi... Bide oda arkadaşımın meslektaşı:D Alosar, Zyrec, Zerguwan ßæ |
Alosar:Yorumlarından anladığım kadarıyla Eğlenceli Ve keyifli biri.
Zyrec:Site yöneticisi ve konumu gereğince sert birisi sanırım :) ZeRGuWaN:Sanal alemde çok sevilen biri.:2: Kayıp, Brindar, Hüzün |
Kayıp:melankolik biri sanırım,kaybolmuş
Birîndar: ben Hüzün: oda hüzne bel bağlamış sanırım:( Zyrec,Muhemar,Nagy |
Muhemar: aynı evde büyüdük çok severim kendisini :D
Nagy: bitanecik yengem benim :) Zyrec: Okulundan dolayı pek aramıza katılamıyor. tutsak_07, Kayıp, diğerinide sen seç.. |
Alosar : Forumda en ii anlaştığım arkdasım ..
Zerguwan,Zyrec : ilk üye olduğum zamanlarda çok görüyodum yöneticileri ama artık pek görünmüyorlar .. kolera,Arkeolog , Byy_Espr!C |
Kolera : Tanımıyorum
Arkeolog : Tanımıyorum Byy_Espr!c : Kanka :D Bitlisli.esmer , Tutsak_07_ , muhemar |
R4P-M4ST3R: eskiden spinozaydı yanlış hatırlamıyorsam eğer.
sibology: canısı, cok cok sewiyorum onu , vefalı, canım kardeşim, hatta geçen yolda karşılaştık. çikolataa: canım, kankam, bitanem, vazgeçilmezim. tebessüm, cigerxun , kenji |
tebessüm:sohbeti çok güzel olan bi arkadaş..
Kenji:ara sıra denk geldiğim aba bi türlü tanışmaya fırsat bulamadğığım bi arkadaş.. cigerxun:arkadaşla henüz tanışamadık.. LastDesigner,Rohani,Kayıp__ |
LastDesigner:bitanecik kankammm=))
Rohani: tanımıyom Kayıp__: tanımıyorum=)) |
ben 3 üye yazayım o zmn :)
çikolata, tutsat_07, !Dilan! |
Çikolata : Forumda güzel oyunlar açmış biri.
Tutsak_07 : Zıt duyguları bir arada yaşayan biri gibi :) !Dilan! : Forumda hızlı bir ilerme kaydeden biri . :) Migro evren , arkeolog , neslihan |
Micro Evren: Tanımıyorum...
Arkeolog: Yorumları güzeldi... Neslihan: Forumda en çok oyun oynadığım kişi... Kolera, Kenji, Satan ßæ |
Kolera -- tanımıyorum :)
Kenji -- tanımıyorm :) Satan-- süpper insaaann (: tutsak , kayıp , aLosar |
tutsak: ilk donemler aktifti su an pek yok.
Kayıp : kardesim gibidir, su an asker. Alosar : webmaster'imizin kardesi. Zyrec, Tutsak_07, satan |
Ronahi: güzel paylaşım yapan
tutsak 07: tanımıyorum gamze: sınıf arkadaşım ( forum oyunlarını bozan şahıs) mavilim- nur- hüzün |
mavilim=tanımıyom
nur=kanqam hüzün =tanımıyom alosar muhemar nagy |
alosar=arkimin abisi
muhemar=yönetici nagy=forumun aktiflerinden beritan gamze zerguvan |
ßeritan = Yeni üye
Gamze = Yeni üyelerden Zerguvan = Forumun admini DiLaN Matet Hayat |
Gülbahçe = Forumda yakınları olan ßirisi
dumania = Son zamanlarda aktif olan ßir üye nur = Yeni üyelerden Derin , Gamze , hüzün |
gülbahçe: ben oluyorum :D
alosar : kendisi abim olur... büşra betül: kendisi ablam olur... ( tüm aileyi yazmışsın ) |
Alıntı:
|
ronahi: kısa zaman oldu ama onu sevdim :)
derin : yorumları güzel hayat: hiç bilgim yok... alosar, dumania, ronahi. |
Derin : Sempatik
Gülßahçe:kısa cümleler kuran Nagy:Forumun olmazsa olmazlarından muhemar migro evren zyrec |
Sibology: Güzel payla$ımları olan bir üye
LastDesiqner:Foruma uğramayanlardan ato:eski üyelerden dilan,tebessüm,bur2 |
dilan: bir ara sitede çok aktifti.
tebessüm:tanımıyorum bur2: tanımıyorum tutsak07, zerguwan,bitlisliesmer |
tutsak07 = Payla$ımlarını ßeğenerek okudum üyelerden
zerguwan = forumun dj olan üyesi bitlisliesmer = ßitliste ya$ayan üyesi migro evren , nagy , matet |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:36 . |