![]() |
aşk..
Aşk tatlı bir rüya Ufak bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter Sen hiç sevdim mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi? O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda Aşk şimşek gibi çakar gönlüne düşer Zehir gibi sızar kanına işler Aşk hançer gibi batar cam gibi keser İzleri kalır derinlere iner Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi? O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda |
ciNayet....
|
Ara sıra bu tarafa bakıversen Hani bir de beni fark edebilsen Neler olur bak yolunu bilirsen Bir balışın yeter bir gülüşün beter Ah bi de yanıma geliversen Elini atıp beni alıversen Neler olur bak dozunu bilirsem Bir dokunuş yetre bir öpücük beter Aynada kendini görmelisin Ah sen cinatey sebebisin Neden tevazu gösteresin Ah sen ihanet sebebisin |
şarkıda güselmis hani....;)
|
hewal xerlibe :4:
|
burası LD nin mekanı kardes....yanlıs geldin galiba....saol yinede....:D
|
bekocaan napıon
|
saolasın cano...hg...ne ii ettin geldin.....;)
|
Zeki Muren - Gozlerin Doguyor Gecelerime
|
ooff benim sarkım....:) saolasın helocum....bilio muydun bu sarkıyı cok sevdiimi...yoqsa sans eseri mi? :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:19 . |