![]() |
Alıntı:
|
:) ii tekrar saol o zmn....:)
|
her ask bitermiş..............
Aşk bu Geliyorum demeden geliyor Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı yüz metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar Yaşadıkça biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş öğretildim Gözüm aynı göz ruhum eski Sözüm aynı söz susmam yeni Günüm aynı gün geceler eski Tenim aynı ten üşüyorum şimdi |
.........................
Gittim bak Ben seni seve seve Gittim bak Ben seni bile bile Katlanırım ayrılık denen şeye Sayende değiştim bende Uğrunda öldüğüm Neden bu aşk böyle kördüğüm Ayrılmak zor vazgeçsen de Bu aşk bizim görmesen de Geç olmadan, zor olmadan Hiç günahsızken al beni Bu hayırsız gerçek değil İnan ki yok bir nedeni Kaderimmiş sensiz hayat Bi yol bulup döndüm geri Hakkım değil sensiz hayat Mutluluğun düşman gibi |
Bugünüm yarın olsa yada hep yeni baştan, Yaşamak ne güzel olur,hiç başlamamışsan. Geriye ne kalırdı yaşananları atsak, Seni bir daha yaşamak isterim aslında. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. Biraz önce uyurken seni koynuma aldım. Dudağından öperken uykudan uyandım. Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim. Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,elini belime sar. Beni almadığın an ölürüm beni al. Beni al kucağına,üşürüm sabaha kadar. Beni al kucağına,üşürüm sabaha kadar. |
lutfeN dinLe
.................................................
|
:18:
|
tşk ederim
|
np;)
|
EMİNİMMMM
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:05 . |